Κυριακή ανακοινώνεται ο Λαμέλα από την ΑΕΚ και πιάνει δουλειά

Λαμέλα

i

Έρικ Λαμέλα/intime

Κυριακή ανακοινώνεται ο Λαμέλα από την ΑΕΚ και πιάνει δουλειά

Κώστας Τσίλης 20:11 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 20.07.2024

Πέρασε σήμερα όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έκανε τα εργομετρικά και αύριο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις

Η Παρασκευή πέρασε για τον Έρικ Λαμέλα με την εντυπωσιακή υποδοχή του από τον κόσμο της ΑΕΚ και με τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και την Αθήνα. Το Σάββατο το... ξόδεψε όλο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και τα εργομετρικά. Και αύριο αναμένεται να γίνει και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ.

Σε ανοιχτή γραμμή ακόμα και τώρα ο Αλμέιδα με τον Λαμέλα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:29 - 20.07.2024

Σε ανοιχτή γραμμή ακόμα και τώρα ο Αλμέιδα με τον Λαμέλα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν ο πρώτος με τον οποίο μίλησε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για να ξεκινήσει η συζήτηση για την μεταγραφή του και τώρα που ολοκληρώνεται είναι και πάλι ο πρώτος με τον οποίο μίλησε

Ο Λαμέλα ολοκλήρωσε όλο το κομμάτι των διαδικαστικών σήμερα. Αύριο πιθανότατα θα πάει και στα γραφεία της ΑΕΚ αλλά και στο γήπεδο για τα τελευταία τυπικά πριν πέσουν οι υπογραφές και γίνει και η επίσημη ανακοίνωση. Και ανάλογα με το πως θα κυλήσει το πρόγραμμα, θα καθοριστεί και το εαν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προλάβει να πιάσει ήδη από αύριο και δουλειά στα Σπάτα.

Είναι πάντως επιθυμία του Λαμέλα να μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις με την ΑΕΚ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως και ο Ματίας Αλμέιδα δεδομένα ανυπομονεί να δει τον Αργεντινό να περνά το κατώφλι του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα και να πιάνει δουλειά με την ομάδα.