Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τον τελικό του Conference League στο σπίτι του με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

Κυριάκος Μητσοτάκης/ ©Intime

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τον τελικό του Conference League στο σπίτι του με μπάρμπεκιου και καλούς φίλους (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:50 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 29.05.2024

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το δικό του σχόλιο για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους εφετινούς φιναλίστ στο Europa Conference League, Ολυμπιακό και Φιορεντίνα. «Ερυθρόλευκοι» και «Βιόλα» θα αναμετρηθούν στην «ΑΕΚ Arena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) με έπαθλο το βαρύτιμο τρόπαιο της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εφόσον κατακτήσουν τον τίτλο, οι «ερυθρόλευκοι» θα γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα σε επίπεδο Ανδρών που θα το έχει καταφέρει, αλλά για να συμβεί αυτό οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να καταβάλουν την αντίσταση της πιο επικίνδυνης ομάδας που βρήκαν φέτος στον ευρωπαϊκό δρόμο τους.

Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο Ολυμπιακός αν κατακτήσει το Conference League
CONFERENCE LEAGUE

10:39 - 29.05.2024

Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει ο Ολυμπιακός αν κατακτήσει το Conference League

Το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22:00) ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα και παράλληλα να γεμίσει τα ταμεία του με ένα αστρονομικό ποσό σε περίπτωση κατάκτησης του Conference League.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινή ζώνη» του Action 24 και μεταξύ άλλων μίλησε για το μεγάλο αθλητικό γεγονός, τον τελικό του Europa Conference League. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη των Πειραιωτών, ενώ αποκάλυψε και πού θα δει το σπουδαίο ματς.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Βλέπω μομέντουμ. Μου θυμίζει αυτό λίγο το 2004. Από εκεί πέρα, ένα ματς είναι», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το που θα δει τον αγώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Εγώ θα τον δω στο σπίτι, στην τηλεόρασή μου με ένα ωραίο μπάρμπεκιου και με καλούς φίλους. Όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι, καθώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που κατάφεραν και εξασφάλισαν το ''μαγικό χαρτάκι''».

Στη συνέχεια ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ με την κατάκτηση της Euroleague στο Βερολίνο, λέγοντας: «Εξάλλου και ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια πολύ μεγάλη συλλογική επιτυχία. Ελπίζω ότι είμαστε στην αρχή ενός πολύ όμορφου καλοκαιριού του ελληνικού αθλητισμού», κατέληξε