L' Equipe: «Την Πέμπτη στη Γαλλία ο Αουγκούστο!»

Αουγκούστο

i

©intime

L' Equipe: «Την Πέμπτη στη Γαλλία ο Αουγκούστο!»

Μάνος Τσαλγατίδης 18:38 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Τι αναφέρει σε δημοσίευμα της η ηλεκτρονική έκδοση της διάσημης γαλλικής εφημερίδας για τον μέσο του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Το Sportal σας ενημέρωσε για τη νέα πρoσφορα που έστειλε η Ναντ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ωστόσο, τα γαλλικά ΜΜΕ πηγαίνουν το θέμα ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως το deal έκλεισε και πως ο Βραζιλιάνος αναμένεται στη Γαλλία άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνουν πως αύριο, Πέμπτη 10/8 ο παίκτης θα βρεθεί στη Γαλλία προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Πάντως, τονίζουν πως πλέον το όλο θέμα είναι σε φάση τακτοποίησης λεπτομερειών.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πως η πρόταση της γαλλικής ομάδας είναι του ύψους των 5.5 εκατ. ευρώ ενώ ο ΠΑΟΚ πρόκειται να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%, εφόσον τελικά πει το ναι στη Ναντ αναφορικά με την πώληση του Βραζιλιάνου αριστεροπόδαρου μέσου στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2019, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τότε στην Κορίνθιανς 3 εκατομμύρια ευρώ. Από τότε στην ομάδα έχει πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.