«Ανάσα» για Σεβίλλη, «κουλούρια» για Βαλένθια και Οσασούνα

Φωτ. IMAGO

«Ανάσα» για Σεβίλλη, «κουλούρια» για Βαλένθια και Οσασούνα

Sportal newsroom 22:16 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 24.09.2024

Η Σεβίλλη επικράτησε με 2-1 της Βαγιαδολίδ χάρη σε γκολ του Εζούκε στο φινάλε και ξέφυγε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, ενώ Βαλένθια και Οσασούνα κόλλησαν στο «μηδέν».

Ο Τσιντέρα Εζούκε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της δεύτερης νίκης της Σεβίλλης στη La Liga, την ώρα που η Βαγιαδολίδ έμενε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για έκτο συνεχόμενο ματς!

Η 7η αγωνιστική, η οποία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με δύο ματς και θα ολοκληρωθεί στις 26/9, βρήκε τη Σεβίλλη να πανηγυρίζει ένα μεγάλο «τρίποντο» απέναντι στη Βαγιαδολίδ, η οποία εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ισπανίας (19/8) και το 1-0 επί της Εσπανιόλ (έκτοτε μετρά 4 ήττες και 2 ισοπαλίες).

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι
LA LIGA

19:04 - 24.09.2024

Το μεγάλο πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης που καλείται να λύσει ο Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πλέον ξεκάθαρο. Και πρέπει να λυθεί για να μην ξεφύγει κι άλλο η Μπαρτσελόνα...

Το «τρίποντο» για τους Ανδαλουσιάνους χάρισε ο Νιγηριανός, Εζούκε, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 62' και πέντε λεπτά πριν το 90' «σφράγισε» τη δεύτερη νίκη της ομάδας του. Ο Μαρκάο στο 90'+1 αποβλήθηκε, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν το πολύτιμο αποτέλεσμα.

Βαλένθια και Οσασούνα προέρχονταν από νίκες, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Μεστάγια» δεν ανέδειξε νικητή (0-0).