Η Σεβίλλη απέλυσε τον Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Photo by Maja Hitij/Getty Images/Ideal Images

Η Σεβίλλη απέλυσε τον Μεντιλίμπαρ

Κώστας Τόπας 08:15 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης αποτελεί ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 με την Ράγιο Βαγεκάνο.

Τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κατάφερε να πάρει η Σεβίλλη κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο το βράδυ του Σαββάτου (07/10), με την εν λόγω αναμέτρηση να αποτελεί και το κύκνειο άσμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των Σεβιγιάνων.

Η διοίκηση του συλλόγου μία ημέρα μετά το ματς, πήρε την απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αποχαιρετάει την ομάδα με την οποία κατέκτησε στο φινάλε της περασμένης σεζόν το Europa League, έβδομο στην ιστορία των Σεβιγιάνων.

Η Σεβίλλη φέτος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ενδεικτικό ότι μετράει μόλις 8 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια της στη φετινή La Liga

Μεντιλίμπαρ: Από την ανεργία στη δόξα με την Σεβίλλη μέσα σε δυόμισι μήνες (vids)
EUROPA LEAGUE

09:28 - 01.06.2023

Μεντιλίμπαρ: Από την ανεργία στη δόξα με την Σεβίλλη μέσα σε δυόμισι μήνες (vids)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέλαβε τον Μάρτιο τα ηνία της Σεβίλλης με στόχο να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό. Ο 62χρονος Βάσκος όχι μόνο πέτυχε τον στόχο του μέσα σε δυόμισι μήνες, αλλά οδήγησε τους Ανδαλουσιανούς στην κατάκτηση του Europa League!

Ετσι βρίσκεται στην 14η θέση του πίνακα, με τον Μεντιλίμπαρ να κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε 28 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει ρεκόρ 10 νίκες, 11 ισοπαλίες και 7 ήττες.