Περίπατος για την Ατλέτικο Μαδρίδης και συγκάτοικος με τη συμπολίτισσα Ρεάλ
i

©IMAGO

Περίπατος για την Ατλέτικο Μαδρίδης και συγκάτοικος με τη συμπολίτισσα Ρεάλ

Sportal newsroom 23:57 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 15.09.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με Γκάλαχερ, Γκριεζμάν νίκησε άνετα 3-0 τη Βαλένθια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε εύκολο έργο στο τελευταίο σημερινό ματς για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga, λυγίζοντας εντός έδρας 3-0 τη Βαλένθια.

Ο Γκάλαχερ στο 39’ σε ασίστ του Ντε Πολ άνοιξε το σκορ και στο 54’ ο Γκριεζμάν από πάσα του Λίνο έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Άλβαρες στο 94’.

Νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ έδειξε και πάλι ότι είναι εξαιρετική ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν και μέχρι στιγμής ασταμάτητη.

Ιστορικό «όχι» από την Μπαρτσελόνα σε 250 εκατ. ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γιαμάλ
LA LIGA

14:12 - 15.09.2024

Ιστορικό «όχι» από την Μπαρτσελόνα σε 250 εκατ. ευρώ της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γιαμάλ

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε μία προσφορά ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λαμίν Γιαμάλ. Ωστόσο, η πρόταση απορρίφθηκε δίχως σκέψη από τους «μπλαουγκράνα».

Η ομάδα της Βαρκελώνης έδωσε ένα ακόμη ποδοσφαρικό «σόου», διαλύοντας τη Τζιρόνα με 4-1, για την 5η αγωνιστική της La Liga, σημειώνοντας την πέμπτη σερί νίκη σε ισάριθμα ματς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «μπλαουγκράνα» το παιδί-θαύμα, ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος διέλυσε την αντίπαλη άμυνα, πετυχαίνοντας δύο γκολ (30', 37'), ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Ολμο (47') και Πέδρι (64').

Αξίζει να σημειωθεί πως το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν δεν ήταν ο Καζανίγκα να κάνει απίστευτες αποκρούσεις στις κατά κύματα επιθέσεις της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Φλικ έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 17 γκολ, και μια από τις καλύτερες άμυνες, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ.

Συγκλόνισε ο Χέσους Νάβας μετά το γκολ νίκης με τη Σεβίλλη: «Μερικές μέρες δεν περπατάω, δεν μπορώ καν να παίξω με τα παιδιά μου»
LA LIGA

10:48 - 15.09.2024

Συγκλόνισε ο Χέσους Νάβας μετά το γκολ νίκης με τη Σεβίλλη: «Μερικές μέρες δεν περπατάω, δεν μπορώ καν να παίξω με τα παιδιά μου»

Η Σεβίλλη πήρε το τρίποντο με 1-0 επί της Χετάφε, χάρη στο γκολ του αρχηγού της Χεσούς Νάβας, ο οποίος ξέσπασε σε δάκρυα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σημαντικό διπλό στα Κανάρια Νησιά για την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι επικράτησαν 3-2 με τον Σάνσετ στο 7’ να κάνει το 1-0. Ο Νίκο Γουίλιαμς πέτυχε στο 30’ το 2-0. Στο 56’, ωστόσο, αποβλήθηκε ο Ζαουρεγκιζάρ και οι γηπεδούχοι στο 58’ μείωσαν με τον Ραμίρες. Στο 76’, όμως, ο Παρέδες πέτυχε το 3-1 για τους Βάσκους και ο Μουνιόθ απλά μείωσε στο 83’ σε 3-2.

Η Θέλτα, παράλληλα,κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Βαγιαδολίδ και να πάρει στο Βίγκο τη σημαντική νίκη με 3-1 επί της Βαγιαδολίδ. Ο Τάσος Δουβίκας ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων, μπήκε στον αγώνα στο 68ο λεπτό και κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.