Η Μπιλμπάο πέρασε κι από την έδρα της Λεγανές και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία
i

©IMAGO

Η Μπιλμπάο πέρασε κι από την έδρα της Λεγανές και σκαρφάλωσε στη βαθμολογία

Νεφέλη Μπισμπίκη 22:31 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 19.09.2024

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-0 τη Λεγανές εκτός έδρας.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο «πάτησε γκάζι» στο β' ημίχρονο με τη Λεγανές κι επικράτησε με 2-0 στο δεύτερο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής της La Liga, τα υπόλοιπα παιχνίδια της οποίας θα διεξαχθούν το τριήμερο 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Μετά από ένα κακό πρώτο 45λεπτο οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε βρήκαν τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να σκοράρουν μέσα σε 11 λεπτά με τους Βιβιάν και Ινάκι Γουίλιαμς και να πάρουν την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με μόλις ένα «τρίποντο» μετά από 6 ματς (2 ισοπαλίες και 3 ήττες) οι γηπεδούχοι δείχνουν από πολύ νωρίς ότι θα βρίσκονται μέσα στο τιμ των ομάδων που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Την Τετάρτη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο η Μπέτις πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη La Liga.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας δείχνει να συνέρχεται σιγά-σιγά από το μέτριο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα και με το δεύτερο σερί «τρίποντο», αυτή την φορά στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής με την Χετάφε (2-1), βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

Για να συμβεί αυτό έβαλε το πόδι του ο 28χρονος Αργεντινός μέσος, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, την πρώτη φορά με πέναλτι στο 61' και λίγα λεπτά μετά (74') με σουτ «κλείδωσε» τη νίκη των γηπεδούχων.

Χωρίς νίκη παρέμεινε στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγωνιστικές η Χετάφε, η οποία μετρά 2 ήττες και 3 ισοπαλίες στο ξεκίνημα της περιόδου. Οι Μαδριλένοι μείωσαν στο 90'+4 με τον Αραμπάρι.