Με πρωταγωνιστή τον Μορένο η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε της Μαγιόρκα

Πανηγυρισμοί παικτών Βιγιαρεάλ

i

©Photo by Cristian Trujillo/Quality Sport Images/Getty Images

Με πρωταγωνιστή τον Μορένο η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε της Μαγιόρκα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:28 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 14.08.2024

Χάρη στο γκολ του Ζεράρ Μορένο, η Βιγιαρεάλ επικράτησε κόντρα στη Μαγιόρκα, με φόντο την 2η αγωνιστική της La Liga.

Με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Μορένο, η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε εκτός έδρας κόντρα στη Μαγιόρκα και πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga. 

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν πήρε άφησε πίσω της την ήττα από τη Ρεάλ Μπέτις και κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 1 βαθμό. 

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε για τους φιλοξενούμενους, με τον Αλεχάντρο Μπαένα στο 39ο λεπτό. Ο Ισπανός επιθετικός έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κίκε Σετιέν πέτυχε το γκολ που έψαχνε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό ο Ζεράρ Μορένο πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Κογκλέιν και εκείνος τέλειωσε την φάση από κοντά. για το 1-0 των «κίτρινων υποβρυχίων». Στο 71ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήγαν να πετύχουν ,και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Μπαένα, όμως ο Ραίκοβιτς μπλόκαρε σταθερά. 

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Μαγιόρκα πήγε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κάιλ Λάριν επιχείρησε ένα σουτ, όμως η προσπάθεια που έκανε από την άκρη της περιοχής πήγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Κάπως έτσι η Βιγιαρεάλ κατάφερε να επικρατήσει της Μαγιόρκα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (3ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ