Νικηφόρο πέρασμα της Σοσιεδάδ από τη Βαρκελώνη - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Χετάφε και Ράγιο
i

©imago

Νικηφόρο πέρασμα της Σοσιεδάδ από τη Βαρκελώνη - «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε Χετάφε και Ράγιο

Δημήτρης Χούπης 00:32 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 25.08.2024

Η Σοσιεδάδ πέρασε νικηφόρα από τη Βαρκελώνη επικρατώντας με 1-0 της Εσπανιόλ, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα Χετάφε και Ράγιο Βαγεκάνο ήρθαν ισόπαλες 0-0.

Η Σοσιεδάδ έφυγε με διπλό από τη Βαρκελώνη, νικώντας με 1-0 της Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Βαρκελώνης πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αλλά σε τρεις στιγμές οι παίκτες της Εσπανιόλ ήταν άστοχοι και οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση άλλαξε οι Βάσκοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά στο 80ο λεπτό βρήκε το γκολ. Ο Κούμπο με μια ωραία ατομική ενέργεια σούταρε και «νίκησε» τον Γκαρσία για το 1-0 της Σοσιεδάδ.

Χετάφε - Ράγιο Βαγεκάνο

Την ίδια ώρα στο ντέρμπι της Μαδρίτης Χετάφε και Ράγιο Βαγεκάνο έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει ισόπαλη 0-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Λίγο νωρίτερα η Οσασούνα επικράτησε με 1-0 της Μαγιόρκα χάρη στο γκολ του Γκαρσία, ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Μπιλμπάο. Ο Γιαμάλ άνοιξε το σκορ για τους «μπλαουγκράνα» στο 24, αλλά ο Σάνσετ από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε για τους Βάσκους στο 42ο λεπτό. Το τελικό σκορ το διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι στο 75'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ