Απίστευτο: Ο τερματοφύλακας της Χιρόνα έκανε χατ-τρικ στις αποκρούσεις πέναλτι και οδήγησε την ομάδα του σε μία... τρελή νίκη!

Φωτ. IMAGO

Απίστευτο: Ο τερματοφύλακας της Χιρόνα έκανε χατ-τρικ στις αποκρούσεις πέναλτι και οδήγησε την ομάδα του σε μία... τρελή νίκη!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:48 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:52 - 06.10.2024

Ο Πάουλο Γκατσανίγκα έπιασε τρία πέναλτι σε ένα 90λεπτο και οδήγησε τη Χιρόνα σε μία απίστευτη νίκη επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-1. Το «χρυσό» γκολ ήρθε από την άσπρη βούλα στο 99ο λεπτό!

Είναι πολλές φορές που η ανάδειξη ενός πρωταγωνιστή ενός παιχνιδιού είναι περίπλοκη υπόθεση. Υπάρχουν, όμως και φορές, που είναι πολύ απλό. Όπως στο... τρελό παιχνίδι της Χιρόνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου ο Πάουλο Γκατσανίγκα έπιασε τρία πέναλτι (δύο ουσιαστικά, γιατί το ένα επαναλήφθηκε) και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1. Μία νίκη που ήρθε από την άσπρη βούλα στο 99', για να γίνει ακόμα πιο μυθική η ιστορία της εν λόγω αναμέτρησης.

Ο Γκατσανίγκα έκανε την αρχή, αποκρούοντας το πέναλτι του Μπερενγκέρ στο 29ο λεπτό, ενώ έπειτα από δέκα λεπτά οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα με τον Ασπρίγια (39'). Οι Βάσκοι απάντησαν άμεσα, φέρνοντας το ματς στα ίσια με τον Σανθέτ (41') και στην αρχή του δεύτερου μέρους ήρθε η φάση, που ο Αργεντινός πορτιέρε έγραψε ιστορία. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν νέο πέναλτι, με τον Γκατσανίγκα να νικά τον Γουίλιαμς, ενώ στη συνέχεια δόθηκε επανάληψη της εκτέλεσης, με τον Βαλβέρδε να δίνει εντολή στον Ερέρα να το εκτελέσει, αλλά ούτε αυτός νίκησε τον Αργεντινό.

Η ιστορική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ
LA LIGA

13:53 - 06.10.2024

Η ιστορική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τραυματισμό του Καρβαχάλ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, αναγκάζει τους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρήσουν σε μεταγραφή τον Ιανουάριο. Κάτι που δεν είχε συμβεί τα τελευταία έξι χρόνια...

Και επειδή ήταν γραφτό αυτή η αναμέτρηση να κριθεί από την άσπρη βούλα, στο φινάλε η Χιρόνα κέρδισε πέναλτι, με τον Στουάνι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 σε μία ματσάρα.

Η 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ