Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και φεύγει για Ζυρίχη ο Λάιντνερ

Ο Ντορόν Λάιντνερ

i

© Intime

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και φεύγει για Ζυρίχη ο Λάιντνερ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 13.06.2024

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Ντορόν Λάιντνερ μέχρι το 2027, με τον νεαρό αμυντικό να αποχωρεί, όπως όλα δείχνουν, ως δανεικός στη Ζυρίχη.

Τα ανοιχτά μέτωπα κλείνει σιγά - σιγά ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε πρώτο χρόνο επέκτεινε τη συμφωνία που είχε με τον Κωνσταντή Τζολάκη. Ο νεαρός γκολκίπερ και ο σύλλογος έδωσαν τα χέρια, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν αίσιο τέλος.

Αμέσως μετά, σειρά είχε ο Ντορόν Λάιντνερ, που θα παραμείνει ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων». Συγκεκριμένα, ο αριστερός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, στους οποίους θα ανήκει έως το 2027. Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως ο Ισραηλινός - με ρουμάνικο διαβατήριο - έχει μέλλον μπροστά του και για αυτό θέλησε να τον κρατήσει. Παρόλα αυτά, ο Λαίντνερ δεν θα μείνει στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Ζυρίχη, αποχωρώντας με μορφή δανεισμού. Η ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Μάιο του 2023 τον κράτησε εκτός γηπέδων για πολύ μεγάλο διάστημα και αυτό θα πρέπει να το αναπληρώσει βρίσκοντας χρόνο.

Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως ο Λαίντνερ διαθέτει ποιότητα, ωστόσο χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, με την επιστροφή του θα αξιολογηθεί από τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος θα αποφασίσει αν έχει μία θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Πλέον, επόμενη στη σειρά είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα βγει λευκός καπνός μετά τις διαπραγματεύσεις.

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:25 - 13.06.2024

Έκλεισε Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Μαντί Καμαρά και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Τούμπας. Για τις 19 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Ντορόν Λάιντνερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 29 Ιουλίου του 2022. Οι τραυματισμοί ωστόσο τον άφησαν πίσω στην ιεραρχία, με τον ίδιο τελικά να μην φορά ποτέ τη φανέλα της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών. Αντιθέτως, ο Ισραηλινός δόθηκε στη Β' ομάδα και σε αυτή έπαιξε συνολικά εννέα παιχνίδια, εντούτοις και εκεί τα λεπτά που έπαιξε δεν ήταν αρκετά.