Λαμέλα αλλά και Μαρσιάλ ακολούθησαν φουλ πρόγραμμα προπόνησης

Μαρσιάλ

i

Αντονί Μαρσιάλ/©intime

Λαμέλα αλλά και Μαρσιάλ ακολούθησαν φουλ πρόγραμμα προπόνησης

Κώστας Τσίλης 13:34 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 01.10.2024

Στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς της ΑΕΚ στα Σπάτα μπήκαν σήμερα τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Γάλλος σταρ και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, τι σημαίνει αυτό ακόμα και για το ματς στο Αγρίνιο

Το κλίμα στα Σπάτα στη σημερινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναικό, είχε περισσότερα χαμόγελα από κάθε άλλη φορά φέτος. Ήταν βλέπετε η νίκη και η πρωτιά στην βαθμολογία, που έτσι κι αλλιώς έφτιαξαν την κιτρινόμαυρη ψυχολογία. Ωστόσο υπήρχε και ένας επιπλέον λόγος για χαμόγελα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε τόσο τον Έρικ Λαμέλα, όσο ακόμα και τον Αντονί Μαρσιάλ, να μπαίνουν και να ακολουθούν ολόκληρο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που προφανώς έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη σημασία για τον Αλμέιδα. Και μένει να φανείς στις επόμενες προπονήσεις, τι θα σημαίνει αυτή η εξέλιξη, ακόμα και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αν δηλαδή με βάση την αγωνιστική εικόνα που θα δείξουν ο Λαμέλα και ο Μαρσιάλ μέσα στις προπονήσεις, θα υπάρξει η δυνατότητα ένας εκ των δυο ή ακόμα και οι δυο, να βρίσκονται στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Έτσι κι αλλιώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε ανεβάσει στροφές στην προπόνηση. Όμως κρίθηκε πως δεν ήταν στο 100%, για να μπει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα με επιπλέον προπονήσεις στα πόδια του, μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως θα προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα με τον Μαρσιάλ τα πράγματα είναι σαφώς πιο περίπλοκα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει πολύ έδαφος που πρέπει να καλύψει στο κομμάτι του αγωνιστικού ρυθμού και της ετοιμότητας. Είναι "στεγνός" και ορεξάτος όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportal.gr. Όμως η διαχείριση ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, είναι κάτι διαφορετικό.

Όσον αφορά τον Γκαρσία, τον Γκατσίνοβιτς και τον Οντουμπάτζο, που επίσης ταλαιπωρήθηκαν από προβλήματα τραυματισμών, έχουν μπει στην τελική ευθεία για να μπορέσουν και αυτοί να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Και γι αυτούς τους τρεις μένει να φανεί αν αυτό πρόκειται να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, σε κάθε περίπτωση δύσκολα μπορεί ο Αλμέιδα να υπολογίζει σε κάποιων εκ των Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο για το ματς του Σαββάτου. Παρότι και οι τρεις είναι σε διαδικασία επιστροφής στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς. Το πιθανότερο είναι πως και οι τρεις θα είναι πανέτοιμοι, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.