Λαμέλα: «Η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα»

Έρικ Λαμέλα

i

©Intime

Λαμέλα: «Η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα»

Sportal newsroom 15:38 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 25.08.2024

Ο Έρικ Λαμέλα στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία (1-1) και τόνισε πως η ομάδα του θα δουλέψει σκληρά για να ανέβει στην κορυφή.

Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Νόα, ήρθε και η πρώτη γκέλα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ νωρίς και σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν από τα πιο εύκολα μέσα στη σεζόν.

Η Ένωση παρότι έφτασε στην ισοφάριση και πίεσε ασφυκτικά για να κάνει την ανατροπή δεν τα κατάφερε ποτέ και ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Λαμία στην «OPAP Arena» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League,

Ο Λαμέλα έδειξε ότι είναι έτοιμος με την ποιότητά του να προσφέρει στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:08 - 25.08.2024

Ο Λαμέλα έδειξε ότι είναι έτοιμος με την ποιότητά του να προσφέρει στην ΑΕΚ

Ο Έρικ Λαμέλα μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα ολόκληρο 90λεπτο, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι αποδεικνύει πως είναι έτοιμος να προσφέρει στην ΑΕΚ με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε φυσικά στους οπαδούς που είχαν δώσει το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια και γι' αυτό ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπως είχε γίνει και μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα με τη Νόα.

Για το αποτέλεσμα δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης ανέφερε: «Νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα από τον έναν βαθμό αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα χθες. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε στην κορυφή! Συνεχίζουμε!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!