Λαμέλα, Ρότα, Άμραμπατ, προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι

Λαμέλα, Ρότα, Άμραμπατ, προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι

Κώστας Τσίλης 15:41 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 25.09.2024

Με τρεις... επιστροφές ολοκληρώθηκε η σημερινή δουλειά της ΑΕΚ στα Σπάτα και παραμένουν τα προβλήματα με Γκαρσία, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο

Μέχρι και την παραμονή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να τσεκάρει το ιατρικό του δελτίο αλλά και την εικόνα στις προπονήσεις, για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά ήδη από την σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ήρθαν ορισμένα πολύ καλά μαντάτα για τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο Έρικ Λαμέλα, ο Λάζαρος Ρότα αλλά και ο Νορντίν Άμραμπατ επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει και τους τρεις για το αγωνιστικό πλάνο του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα ο Λαμέλα και ο Ρότα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχουν και πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα που θα επιλέξει ο Αργεντινός τεχνικός.

Βεβαίως μ' αυτές της επιστροφές, αλλά και συν το γεγονός πως και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς που προφυλάχθηκε με την Καλλιθέα, πάλι το απουσιολόγιο του Αλμέιδα παραμένει σχετικά γεμάτο. Ο Λιβάι Γκαρσία, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο Αρολντ Μουκουντί και ο Μόουζες Οντουμπάτζο, παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος. Με τους δυο πρώτους δεδομένα να μην προλαβαίνουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι, για να υπολογίζονται για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενώ και για τον Μουκουντί και τον Οντουμπάτζο, είναι μια δύσκολη μάχη με τον χρόνο και τις πιθανότητες.