Θέμα στη «Marca» η μεταγραφή του Λαμέλα: «Η φαντασμαγορική υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ»

Έρικ Λαμέλα

i

©Intime

Θέμα στη «Marca» η μεταγραφή του Λαμέλα: «Η φαντασμαγορική υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 13:21 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 20.07.2024

Η «Marca» έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για την «φαντασμαγορική υποδοχή», όπως την χαρακτήρισε, των οπαδών της ΑΕΚ στον Έρικ Λαμέλα.

Αυτό που έζησε ο Έρικ Λαμέλα από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη του, ήταν κάτι μοναδικό. Το απόλαυσε πολύ και δύσκολα θα το ξεχάσει ποτέ στην ζωή του.

Καθ' όλη την διάρκεια που ένας κλοιός από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ τον αποθέωνε, έβγαζε βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό. Ένα απ' αυτά τα βίντεο το έκανε ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έγραψε «ευχαριστώ για το καλωσόρισμα» αλλά και «μόνο ΑΕΚ» στα ελληνικά.

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:49 - 20.07.2024

Το μεταγραφικό «κερασάκι» με Λαμέλα μπήκε, αλλά η ΑΕΚ ήδη πάει φουλ για την επόμενη κίνηση

Για την Ένωση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι μια σπουδαία κίνηση, όμως στον μεταγραφικό σχεδιασμό εξακολουθεί να υπάρχει προτεραιότητα για αριστερό μπακ και φορ και μέσα στον Σαββατοκύριακο πιθανό να υπάρξει εξέλιξη

Εντός της ημέρας, ο Αργεντινός αστέρας θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, έπειτα θα μεταβεί στο γήπεδο για τις φωτογραφίες και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων» ίσως γίνει αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί.

Η άφιξη του Έρικ Λαμέλα στη χώρα μας απασχόλησε αρκετά Μέσα στο εξωτερικό. Ενα από αυτά και την «Marca». Η ισπανική ιστοσελίδα έκανε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Τότεναμ και της Σεβίλλης, με τίτλο «Η φαντασμαγορική υποδοχή των οπαδών της ΑΕΚ στον Έρικ Λαμέλα».

«Δεν θα μπορούσα να έχει καλύτερο καλωσόρισμα. Ο Έρικ Λαμέλα προσγειώθηκε στην Ελλάδα για να υπογράψει με την ΑΕΚ μετά το τέλος του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη. Με την άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έγινε δεκτός σαν είδωλο.

Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Λαμέλα με φωτοβολίδες ενώ φώναζαν για αυτόν. Ο ίδιος ο παίκτης κατέγραψε βίντεο με το κινητό του μέσα από το όχημα για να απαθανατίσει τη στιγμή και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους: "Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Μόνο ΑΕΚ!" έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αργεντινός θα συμπέσει με άλλους πρώην παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ όπως ο Ρομπέρτο "Τούκου" Περέιρα και τον προπονητή, Ματίας Αλμέιδα. Μετά από αυτό το καλωσόρισμα, μπορούμε να πούμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι ενθουσιασμένοι με την άφιξή του», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Μarca».