Λαμέλα... τρέλα από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Λαμέλα... τρέλα από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο «Ελ. Βενιζέλος»

Κώστας Τσίλης 22:04 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 19.07.2024

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα και αποθεώθηκε από τον κόσμο της Ένωσης που αψήφησε την ζέστη και πήγε στο αεροδρόμιο - Με... βιντεοκλήση παρών ο Μάριος Ηλίοπουλος

Από το πρωί που η ίδια η ΑΕΚ έδωσε... ραντεβού στο Ελ Βενιζέλος για την υποδοχή του Έρικ Λαμέλα, ο κόσμος μετρούσε τις... ώρες για να δώσει το παρών. Αψήφησε και τον καύσωνα και την παραμονή Σαββατοκύριακου και όλα. Περισσότεροι από δυο χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης μετέτρεψε σε Opap Arena την πύλη 7 του αεροδρομίου. Και ο Λαμέλα που προσγειώθηκε από την Φρανκφούρτη στις 21.21, γνώρισε αποθέωση. Με τον Μάριο Ηλιόπουλο να το απολαμβάνει εξ αποστάσεως.

Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Λαμέλα έπεσε πάνω σε... κλοιό από οπαδούς της ΑΕΚ που φώναζαν συνθήματα. Και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν και σημαίες της Αργεντινής. Ενώ το αυτοκίνητο δυσκολεύτηκε και καθυστέρησε πολύ να περάσει απ' αυτόν κλοιό λατρείας του κόσμου της ΑΕΚ. Με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να κάθεται στο πίσω κάθισμα και να το... απολαμβάνει αλλά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα να βγει από το αμάξι. Ο Λαμέλα θα ξεκουραστεί απόψε από το υπερατλαντικό ταξίδι και από αύριο θα ξεκινήσει τον κύκλο των τελευταίων διαδικαστικών, για την ολοκλήρωση και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Τον Λαμέλα υποδέχθηκε μέσα από την πίστα του αεροδρομίου ο Αντώνης Ηλιόπουλος, πρώτος ξάδελφος και συνεργάτης του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ. Και ο άνθρωπος που φρόντισε με βιντεοκλήση, με αμάξι που ακολουθούσε αυτό που μπήκε ο Αργεντινός, να μεταφέρει το κλίμα της υποδοχής στον Μάριο Ηλιόπουλο. Δεν ήθελε με τίποτα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, να χάσει αυτή την υποδοχή.

Στόχος του Λαμέλα είναι να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα διαδικαστικά, προκειμένου να μπορέσει να πάει στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά. Δύσκολα αυτό θα γίνει αύριο Σάββατο. Πιθανότατα η πρώτη παρουσία του Αργεντινού στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, θα είναι την Κυριακή.