Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:04 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/02, 19:00) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Λαμία στο ΔΑΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τη μία η Ένωση έχει πατήσει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και προέρχεται από το άνετο 3-0 κόντρα στην Κηφισιά και από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από τον πολύτιμο βαθμό που πήρε μέσα στη Λεωφόρο (2-2 με τον Παναθηναϊκό) και θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της στην εξάδα.

Λίγο πριν τη σέντρα της σημαντικής εκτός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι ο Λιβάι Γκαρσία, λόγω ενόχλησης, αλλά και οι τραυματίες Μουκουντί, Ζίνι και Ρότα. Επίσης, εκτός είναι και ο Γκατσίνοβιτς, που αντιμετωπίζει ένα θέμα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (αριστερά) και Άμραμπατ (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.