Ανακοίνωσε φιλικό με την Κηφισιά η Λαμία
i

©intime

Ανακοίνωσε φιλικό με την Κηφισιά η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:40 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Η Λαμία ανακοίνωσε φιλικό με τη Κηφισιά το Σάββατο το απόγευμα (14/10, 18:00), λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και κάπως έτσι οι σύλλογοι ψάχνουν να παίξουν φιλικά παιχνίδια για να είναι σε φόρμα. Έτσι και η Λαμία η οποία ανακοίνωση φιλική αναμέτρηση με την Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου (14/10, 18/00). Όπως αναφέρει μάλιστα η ομάδα της Φθιώτιδας το παιχνίδι θα έχει ελεύθερη είσοδο. 

Η ανακοίνωση: 

«Mε αφορμή την διακοπή του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, η Λαμία έχει προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο 14/10 με αντίπαλο την ΚΗΦΙΣΙΑ στο ΔΑΚ Λαμίας "Αθ. Διάκος" με ώρα έναρξης 18:00. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη!».

Αρκετά τα προβλήματα τραυματισμών για τη Λαμία 

Την ώρα που το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη η Λαμία έχει μερικά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το επόμενο διάστημα τον Νάγκι Γκέργκελι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακα της Λαμίας έχει κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού χεριού και αναμένεται να λείψει για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. 

Παράλληλα εκτός αγωνιστικού χώρου είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου, μετά τη ρήξη χιαστού συνδέσμου του αριστερού γόνατος που υπέστη στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ

Ο 31χρονος πλέον θα ξεκινήσει άμεσα ενδυνάμωση και  ατομικό πρόγραμμα για να γυρίσει όσο το δυνατό γρηγορότερα στα γήπεδα.