Ανακοίνωσε Ρινγκ και Μπίκοφ η Λαμία

Ανακοίνωσε Ρινγκ και Μπίκοφ η Λαμία

Sportal newsroom 22:24 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 09.08.2024

Την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία, με τους Σεμπάστιαν Ρινγκ και Αρτέμ Μπίκοφ να εντάσσονται στο ρόστερ του Μαρίνου Σατσιά.

Σε δύο επιπλέον προσθήκες προχώρησε η ΠΑΕ Λαμία, η οποία την Παρασκευή (9/8) ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής, ο αριστερός μπακ, Σεμπάστιαν Ρινγκ και ο αμυντικός χαφ, Αρτεμ Μπίκοφ θα ενταχθούν στο ρόστερ του Μαρίνου Σατσιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ρινγκ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (18/04/1995)  Σουηδό αριστερό μπακ Sebastian Ring, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα Amiens στη Γαλλία, καταγράφοντας συνολικά 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου
SERIE A

22:02 - 09.08.2024

Τι ρήτρα έχει βάλει η Ρόμα για να αποδεσμεύσει τον Πάουλο Ντιμπάλα; - Ο ρόλος της Λίνας Σουλούκου

Ένα ποσό που δεν έχει δώσει ποτέ ελληνική ομάδα έχει βάλει η Ρόμα ως ρήτρα αποδέσμευσης για τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ενός παίκτη που δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τη Ρώμη.

Ο Ring στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Wisla Krakow, Kalmar, Grimsby Town, Orebro, BK Forward. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπίκοφ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (19/10/1992) Λευκορώσο αμυντικό χαφ, Artem Bykov, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Dynamo Minsk καταγράφοντας 18 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο έμπειρος παίκτης έχει φορέσει εκτός της Dynamo Minsk, την φανέλα της Dynamo Brest, της FC Minsk και της FK Bereza.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!