Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιόβα

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιόβα

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:02 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 25.09.2024

Παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης (25/9) ο Δημήτρης Σιόβας.

Την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα ανακοίνωσε την Τετάρτη (25/9) η Λαμία.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια καριέρας στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της Λαμίας

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (16/09/1988) Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο έμπειρος στόπερ που έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε παίξει και στην Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

Η ανατροπή

Ο 36χρονος Έλληνας αριστεροπόδαρος αμυντικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και αποχώρησε από τη Φορτούνα Σιτάρντ, αν και πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, εν τέλει αποφάσισε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Σιόβας τις δύο τελευταίες σεζόν αποτελούσε ποδοσφαιριστή της ολλανδικής ομάδας, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος στόπερ θα γίνει ξανά κάτοικος Stoiximan Super League και θα συναντήσει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, στις 21 Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, ο 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε και ένα πέρασμα από την Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.