Επίσημο: Στη Λαμία ο Κόστιτς

Ο Ιβάν Κόστιτς

i

© Intime

Επίσημο: Στη Λαμία ο Κόστιτς

Sportal newsroom 19:35 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 21.07.2024

Στη Λαμία ανήκει με κάθε επισημότητα ο Ιβάν Κόστιτς, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Μία προσθήκη για τα γκολποστ της έκανε η Λαμία, η οποία προχώρησε στην απόκτηση του Ιβάν Κόστιτς. Αναλυτικά ο σύλλογος της Φθιώτιδας έγραψε στην ανακοίνωσή του ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (24/10/1995) Σέρβο τερματοφύλακα Ivan Kostic, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Βόλου όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές.

Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Μλάντοστ, Ράντνικ, Μέταλατς, Ραντνίσκι Πιρότ και Τιμοσάνιν, ενώ πριν έρθει στην Ελλάδα, έπαιξε μια σεζόν στο Παραλίμνιο στην Κύπρο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ιωαννίδης και Μπρέιθγουεϊτ εξετάζονται από τη Λιλ για αντικαταστάτες του μεγάλου της αστεριού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:38 - 21.07.2024

Ιωαννίδης και Μπρέιθγουεϊτ εξετάζονται από τη Λιλ για αντικαταστάτες του μεγάλου της αστεριού

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Λιλ και ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει είναι οι Φώτης Ιωαννίδης και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, σύμφωνα με το «one football».

O Kόστις ξεκίνησε από τις ακαδημίες τις σερβικής Νις και αργότερα, τη σεζόν 2013–14, ακολούθησε η άνοδος στην πρώτη ομάδα, σημειώνοντας επτά εμφανίσεις στην Σερβική Λίγκα. Συνέχισε επίσης να παίζει με τον σύλλογο ως παίκτης μπόνους την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος εντάχθηκε στον Βόλο στις 23 Ιουλίου 2023 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα στις 24 Νοεμβρίου, κόντρα στον ΟΦΗ που έληξε ισόπαλο 1-1. Με την ομάδα της Μαγνησίας κατέγραψε συνολικά 11 εμφανίσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε ένα από αυτά.

Ο Λεσοβόι βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Λαμίας

Ο Ντάνιλ Λεσοβόι αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Λαμίας και είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Φθιώτιδας. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή πορεία, μετά τις εξαιρετικές περσινές επιδόσεις στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κι έτσι σε πρώτο πλάνο έχει μπει η ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «lamiara.gr», ο Λεσοβόι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ελληνικό σύλλογο και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Πρόκειται για έναν 26χρονο Ρώσο ακραίο επιθετικό, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός επιθετικός, ή ως 2ος επιθετικός.

Ο ίδιος αυτήν τη στιγμή ανήκει στη Ντινάμο Μόσχας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρώσικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Από το Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα.

Με τη φανέλα της Χάιφα, κατέγραψε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον επέστρεψε ξανά στη Ντίναμο Μόσχας, ενώ φαίνεται πως η ομάδα επιθυμεί να τον δώσει ξανά κάπου δανεικό. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της Ντίναμο Κιέβου, μέχρι που το 2017 μετακινήθηκε στη Ζενίτ ενώ αγωνίστηκε για κάποια χρόνια και στην Άρσεναλ Τούλα.