Επίσημο: Στη Λαμία ο Γκοτζαμανίδης

Επίσημο: Στη Λαμία ο Γκοτζαμανίδης

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 20:44 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 06.09.2024

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας και με τη βούλα είναι ο Νίκος Γκοτζαμανίδης, αφού ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Από τον Ολυμπιακό στη Λαμία παραχωρήθηκε και επίσημα ο Νίκος Γκοτζαμανίδης, με τον σύλλογο της Φθιώτιδας να ανακοινώνει τον δανεισμό του. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μέσα στη μέρα, αφού νωρίτερα ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενρίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο (25/01/2001)  Έλληνα κεντρικό αμυντικό Νίκο Γκοτζαμανίδη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φόρεσε την προηγούμενη σεζόν την φανέλα  του Πανσερραϊκού καταγράφοντας 15 συμμετοχές ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και για τρία χρόνια στην ΑΕΛ όπου είχε 40 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ο Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στη Λαμία

Έπειτα από μία τετραετία, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στη Λαμία ως δανεικός. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίζονταν με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2015 ως το 2020 στα τμήματα υποδομής και στη συνέχεια ο ίδιος πήγε ως ελεύθερος στην ΑΕΛ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανσερραϊκού όπου και πραγματοποίησε συνολικά 14 εμφανίσεις.