Επίσημο: Ανανέωσε με τη Λαμία ο Σαραμαντάς

Επίσημο: Ανανέωσε με τη Λαμία ο Σαραμαντάς

Sportal newsroom 19:47 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 09.07.2024

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Σαραμαντά γνωστοποίησε η ΠΑΕ Λαμία, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Τρίτη (9/7)

Στη Λαμία θα παραμείνει ο Γιώργος Σαραμαντάς. με τον σύλλογο να γνωστοποιεί πως ο αριστερός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αυτή θα είναι, λοιπόν, η πέμπτη του σεζόν στην ομάδα, με τον ίδιο πλέον να έχει κλείσει τα 32 του χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο (29.01.1992) αριστερό μπακ, Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Πανιώνιο, τον Αύγουστο του 2020, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα 4 χρόνια, 66 συμμετοχές. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο!»

Πέρασαν από εργομετρικά οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας

Η Λαμία ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, έχοντας στόχο να «κλέψει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εν όψει αυτής, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Σατσιά πραγματοποίησαν ιατρικές εξετάσεις, σε ειδικό ιατρείο στην Αθήνα.

«Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και των εργομετρικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο εξειδικευμένο εργομετρικό κέντρο Life Ergo στην Αθήνα από τον Εργοφυσιολόγο κ. Δρακογιαννόπουλο και τους συνεργάτες του.

Εφόσον ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 8/7 στις 18:30 στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της φετινής σεζόν», ανέφερε η ενημέρωση της ομάδας.