Οι αποστολές για το Λαμία - Αστέρας AKTOR

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη Λαμία

i

© Intime

Οι αποστολές για το Λαμία - Αστέρας AKTOR

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:54 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:54 - 18.10.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές για το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία με τον Αστέρα AKTOR στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Αστέρα AKTOR στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταία θέσεις, ενώ οι Αρκάδες με νίκη θα πατήσει στην πεντάδα.

Η Λαμία λοιπόν έκανε γνωστή την αποστολή της με τον Λεωνίδα Βόκολο να έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Φουρτάδο και τον Βλαχομήτρο, οι οποίοι ήταν εκτός λόγω τιμωρίας στον αγώνα με τον Άρη.

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 18.10.2024

Το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δημιουργεί δύο στρατόπεδα στη Stoiximan Super League: Άρης - Ολυμπιακός vs Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Ένα ντέρμπι με τα όλα του αναμένεται να είναι αυτό είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Εκτός από τους δύο τους, όμως, για το αποτέλεσμα ενδιαφέρονται τέσσερις ακόμα ομάδες της Stoiximan Super League, οι οποίες χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα.

Η αποστολή αναλυτικά: Ράτον, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιεζ, Μέκτιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκουίντο, Ενρίκεζ, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι.

Από την άλλη η Αστέρας AKTOR με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο θα έχει τον Νίκο Παπαδόπουλο που επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του. Ωστόσο εκτός θα είναι ο Μούμο Μουνιόθ που συμπλήρωσε κάρτες αλλά και ο Πέπε Καστάνιο που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Athens Kallithea.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Ντελί, Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Τζίμας, Μπιλέ, Μακέντα.