Επίσημο: Στη Λαμία και πάλι ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος στη Λαμία

i

© Intime

Επίσημο: Στη Λαμία και πάλι ο Βόκολος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:05 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:05 - 02.10.2024

Έπειτα από διάστημα λίγων μηνών, ο Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε στη Λαμία, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτηση του προπονητή.

Στις 30 Ιουνίου του 2024, ο Λεωνίδας Βόκολος αποχώρησε από τη Λαμία μετά από μία σχετικά επιτυχημένη σεζόν. Έπειτα από τρεις μήνες και κάτι, ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε και επίσημα στον σύλλογο της Φθιώτιδας, μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του Μαρίνου Σατσιά. Το κλαμπ ανακοίνωσε την απόκτηση του 54χρονου, ο οποίος καλείται να αλλάξει την τρέχουσα κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

΄«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Βόκολο.

Παπαϊωάννου: «Δεν μας βγήκε με Σατσιά, έχει δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή - Γίνεται χαμός γι' αυτές τις γαμ@@@ εκλογές!»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:51 - 01.10.2024

Παπαϊωάννου: «Δεν μας βγήκε με Σατσιά, έχει δρομολογηθεί η αλλαγή προπονητή - Γίνεται χαμός γι' αυτές τις γαμ@@@ εκλογές!»

Ο διοικητικός ηγέτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε για το θέμα του προπονητή στην ομάδα του, τη διαιτησία, τις εκλογές της ΕΠΟ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Βόκολος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 μήνες. Ο έμπειρος coach είχε αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου στις 14 Φεβρουαρίου του 2023 σε μία πολύ δύσκολη αγωνιστική χρονιά και κατάφερε να την οδηγήσει στη σωτηρία και την παραμονή στη Stoiximan Super League. Μάλιστα την προηγούμενη σεζόν που είχε ξανά τα ηνία, η πορεία της ομάδας μας ήταν η καλύτερη στην ιστορία της, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και συμμετείχε για πρώτη φορά στα playoffs.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Οι συνεργάτες του νέου προπονητή είναι οι εξής:

Dragicevic Radisav: Βοηθός Προπονητής

Patricio Javier Fernandez: Γυμναστής

Ευαγγελίου Βασίλειος: Προπονητής Φυσικής κατάστασης (παραμένει)

Balic Vladimir: Προπονητής Τερματοφυλάκων (παραμένει)

Μπέτσιος Ξενοφών: Αναλυτής

Αύριο Πέμπτη 3/10 θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη.