Φέρνει τον Αφρικανό φορ Γκουίντο η Λαμία – Τελειώνει και του Κόστιτς
i

©IMAGO

Φέρνει τον Αφρικανό φορ Γκουίντο η Λαμία – Τελειώνει και του Κόστιτς

Sportal newsroom 18:53 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 17.07.2024

Η Λαμία είναι μία ανάσα από τον επιθετικό από το Μάλι Σαλιού Γκουίντο.

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σαλιού Γκουίντο. Πρόκειται για 28χρονο (12/9/96) επιθετικό από το Μάλι.

Τη σεζόν που πέρασε ο Γκουίντο αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 24 παιχνίδια με έξι γκολ και μία ασίστ.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Κατάρ, Τυνησία, Αλβανία, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην πατρίδα του και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Γκουίντο, παράλληλα, έχει φορέσει τις φανέλες των Ντίμπα Φουαρά, Λάτσι, Κεράλα, Γκοκουλάμ, Κετσιορενγκουτσού, Μπίλις, Σκεντέρμπεου, Αλ Αχλί, Εσπεράνς Τουνίς, Μιμόσας, Μπαμάκο, ενώ έγινε επαγγελματίας στην πατρίδα του με την Ζαν Ντ’ Αρκ FC. Παράλληλα, έχει υπάρξει μία φορά διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι.

Συνολικά, στην επαγγελματική του καριέρα έχει 142 παιχνίδια, με 51 γκολ και εννιά ασίστ.

Tέλος ο Τζανετόπουλος από τη Λαμία - Το «αντίο» του παίκτη στην ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:56 - 17.07.2024

Tέλος ο Τζανετόπουλος από τη Λαμία - Το «αντίο» του παίκτη στην ομάδα

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο μετά από 5,5 χρόνια. O ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα του, μέσα από ένα υπέροχο μήνυμα στα social media.

Η Λαμία επίσης είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει και την μεταγραφή του Ιβάν Κόστιτς. Ο 29χρονος (24/10/95) Σέρβος γκολκίπερ, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Βόλο σε 11 ματς, φερόταν να έχει κλείσει στη Νόβι Παζάρ της πατρίδας του, αλλά στην Λαμία είναι αισιόδοξοι για την μεταγραφή. Ο Κόστιτς έχει παίξει επίσης στις Ραντνίτσκι, Μέταλατς, Παραλίμνι, Μλάντοστ.