Οργή και από τη Λαμία για Τσέτσιλα: «Ντρέπεται και η ντροπή!»

Η κόκκινη στον Βλαχομήτρο

i

© Glomex

Οργή και από τη Λαμία για Τσέτσιλα: «Ντρέπεται και η ντροπή!»

Sportal newsroom 21:21 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 30.09.2024

Μετά τον Πανσερραϊκό, η Λαμία εξέφρασε και εκείνη την οργή της για τον Τσέτσιλα, κάνοντας λόγω για ανύπαρκτη κόκκινη στον Βλαχομήτρο.

Οργή και στην Λαμία - μετά τον Πανσερραϊκό - προκάλεσαν οι αποφάσεις του Κωνσταντίνου Τσέτσιλα, με τους Φθιωτούς να διαμαρτύρονται έντονα για τα όσα σφύριξε ρέφερι. Εκείνο που έφερε το... ξέσπασμα, ήταν η αποβολή του Βλαχομήτρου, μετά από μαρκάρισμα στον Χαντάκια.

«Με "ξαφνική" αλλαγή διαιτητή, με ανύπαρκτα φάουλ για να μην μπει γκολ και με κόκκινη "εφεύρεση", ντρέπεται σήμερα και η ντροπή!!», ανέφερε ο σύλλογος της Φθιώτιδας στην ανάρτησή του. Θυμίζουμε πως ο Βλαχομήτρος μάρκαρε τον Χαντάκια, με τον ρέφερι να δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα, αλλάζοντας το χρώμα της μέσω VAR.

Πανσερραϊκός: «Κλοπή από το VAR, ντράπηκε και ο Λανουά» - Το ακυρωθέν γκολ που προκάλεσε την οργή των Σερραίων

Ο Πανσερραϊκός πήρε το προβάδισμα κόντρα στη Λαμία, παρόλα αυτά το τέρμα του Μπετανκόρ δεν μέτρησε ποτέ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων ντρίμπλαρε εξαιρετικά τον αντίπαλο του και με ένα ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR, ο Τσέτσιλας ακύρωσε το τέρμα θεωρώντας πως υπάρχει οφσάιντ. Αυτό προκάλεσε την οργή των Σερραίων, την οποία και εξέφρασαν μέσω Facebook. Σε αυτή ανέφεραν ότι: «Κλοπή απο το VAR! Ντράπηκε μέχρι κι ο Λανουά στην κερκίδα!»

Το ακυρωθέν γκολ του Μπετανκόρ που προκάλεσε την οργή του Πανσερραϊκού: