Η αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με την Athens Kallithea

Μαρίνος Σατσιάς

i

©intime

Η αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι με την Athens Kallithea

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:00 - 13.09.2024

Οι δύο νέες μεταγραφές της Λαμίας, Νίκος Γκοτζαμανίδης και Άνχελο Ενρίκεζ θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Athens Kallithea.

Η Λαμία θα υποδεχτεί το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) την Athens Kallithea στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά από την τελευταία προπόνηση, ο Μαρίνος Σατσιάς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, στην οποία είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, Νίκος Γκοτζαμανίδης και Άνχελο Ενρίκεζ.

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε σχηματίσει μια καλή ομάδα, είδα ποιότητα στην Κ19»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:08 - 13.09.2024

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε σχηματίσει μια καλή ομάδα, είδα ποιότητα στην Κ19»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας στην Cosmote TV για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεταγραφές και στο τι ξεχωρίζει από τους παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού.

Η αποστολή αναλυτικά:  Ράτον, Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντ, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπικόβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Από την άλλη για την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι μέσα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μορ Εντιαγέ, ενώ ο Τζιάνι επέστρεψε στην αποστολή. Εκτός είναι ο Μεχίας, ο οποίος θα λείψει για δύο μήνες και οι Μαρότα, Μουστακόπουλος που αποχώρησε για την Καλαμάτα.

Η αποστολή: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Μάτιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Νίκολιτς, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μορ Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Λουκίνας, Βαλμπουενά.