Η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο
i

©intime

Η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:55 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 21.09.2024

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν υπολογίζει τον Ντεντάκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Μία απουσία μετράει η Λαμία για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Κύπριος τεχνικός Μαρίνος Σατσιάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντεντάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομάδα της Φθιώτιδας:

«Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης το Σάββατο 21/09 η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Περιστερίου την Κυριακή 22/9 στις 20:30.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας μας, Μαρίνος Σατσιάς αποτελούν οι:

Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Σαραμαντάς, Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Γκοτζαμανίδης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιεζ, Μέκιτς, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Βιτλής, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι».

Ο Ατρόμητος να θυμίσουμε ότι έχει εκτός τον τραυματία Τζοβάρα: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία στο Περιστέρι.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (22/9, 20:30) στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Τσιγγάρας, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου».