Για να παραμείνει κοντά στην εξάδα η Λαμία - Θέλει να φύγει από την τελευταία θέση η Κηφισιά
i

©intime

Για να παραμείνει κοντά στην εξάδα η Λαμία - Θέλει να φύγει από την τελευταία θέση η Κηφισιά

Δημήτρης Χούπης 09:19 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

Λαμία και Κηφισιά ανοίγουν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη.

Λαμία και Κηφισιά θα ανοίξουν την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό με 2-0, χάνοντας έτσι έδαφος για το «κυνήγι» της εξάδας. Κάπως έτσι θέλει να επικρατήσει της Κηφισιάς για να μείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. 

Από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων έρχεται επίσης από την εντός έδρας ήττα με 2-3 από τον Ολυμπιακό και συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τελευταία νίκη για την Κηφισιά ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2. 

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ντέιβιντ Νίλσεν δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς και σημαντικούς παίκτες, αφού εκτός αποστολής είναι οι Κρίστινσον, Μποτία, Σναϊντερλάν, Κλωναρίδης, Παπασάββας και Πρίτσας λόγω τραυματισμών. Αλλά και οι Νίνης, Αντούνες και Λούμορ για λόγους τακτικής. 

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Λαμία: Κοσέλεφ – Σιμόν, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ – Τζανδάρης, Σλίβκα, Νούνιες, Σίντκλεϊ – Μάλτσι, Ακούνια.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Λαντρ, Τεϊσέιρα, Παρράς – Πέιος, Ιπαλίμπο – Κρισιούμα, Ίλιεφ, Μπιφουμά – Οζέγκοβιτς.