Έτοιμη να δώσει τα κλειδιά στον Σατσιά είναι η Λαμία!

Έτοιμη να δώσει τα κλειδιά στον Σατσιά είναι η Λαμία!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:06 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 01.06.2024

Ο Κύπριος τεχνικός φέρεται να βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία, ώστε ν' αναλάβει τη Λαμία.

Στο πρόσωπο του Κύπριου τεχνικού Μαρίνου Σατσιά δείχνει να καταλήγει η διοίκηση της Λαμίας, για τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο.

Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις με τον σύλλογο της Φθιώτιδας και δεν αποκλείεται έως το απόγευμα της Κυριακής να κλειδώσει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η τελευταία ομάδα του Σατσιά ήταν ο Εθνικός Άχνας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Καρμιώτισσα, Παραλίμνι, Δόξα Κατωκοπιάς κι Ερμή Αραδίππου. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ.

Να σημειωθεί ότι ο Σατσιάς θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Κύπρο. Στο τέλος της σεζόν αναδείχθηκε Φεβρουάριο και Μάρτιο «Προπονητής του Μήνα».

Ήταν πρώτος στην ψηφοφορία που διεξάγεται κάθε μήνα από τον Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου και των προπονητών των 14 ομάδων του πρωταθλήματος Cyta A’ κατηγορίας.

Ο Κύπριος τεχνικός για τον Μάρτιο έδωσε μάχη για να πάρει την πρωτιά με τον προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου, με τη διαφορά τους να είναι μικρή, ενώ ελάχιστα πιο πίσω ήταν ο κόουτς της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν.

Ο Σατσιάς, πάντως, είχε προανγγείλει από τον Απρίλιου την αποχώρησή του από την Κύπρο. Αναλυτικά δήλωσε: «Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Θα τελειώσει η σεζόν και θα αποχωρήσω. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και θα αποφασίσω. Έδωσα τα πάντα στην ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γιατί στα δύσκολα ήταν κοντά μου».

Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνεια. Να ευχαριστήσω τους προπονητές για την ψήφο τους. Πολλές ευχαριστίες στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο μου. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα αποδίδει πολύ καλό και εκπληκτικό ποδόσφαιρο.