Κοντά στον Σάντμπεργκ η Λαμία

O Σιμόν Σάντμπεργκ - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Κοντά στον Σάντμπεργκ η Λαμία

Sportal newsroom 18:43 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 25.07.2024

Κοντά στην απόκτηση του Σιμόν Σάντμπεργκ βρίσκεται η Λαμία, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού.

Κοντά στην απόκτηση του του 30χρονου δεξιού μπακ, Σιμόν Σάντμπεργκ, βρίσκεται η Λαμία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ΜΜΕ του εξωτερικού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «αftonbladet» τονίζει πως απομένουν οι λεπτομέρειες, προκειμένου οι Σουηδός να έρθει στην Ελλάδα.

«Ο σύλλογος συμφωνεί επίσης για το πλαίσιο συμφωνίας με τον Χάκεν και εάν περάσουν οι τελικές λεπτομέρειες, ο Σάντμεργκ αναμένεται να μεταβεί στην Ελλάδα για σύνταξη συμβολαίου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τον προκριματικό αγώνα της Χάκεν εναντίον της Ντουντελάντζ, αλλά στη συνέχεια αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει για τον σύλλογο», ανέφερε στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «aftonbladet.se».

Ο Σάντμπεργκ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Χάκεν το 2012 και έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Allsvenskan στις 23 Μαΐου 2013 σε μια νίκη 3–0 εναντίον της Συριάνσκα. Σύντομα καθιερώθηκε ως βασικός στην ομάδα, παίζοντας τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως ακραίως μπακ. 

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές του ήταν όταν σκόραρε το καθοριστικό πέναλτι στο Svenska Cupen 2015-16 , χαρίζοντας στη Χάκεν τον πρώτο εγχώριο της τίτλο. Μετά από θητείες σε Λέφσκι Σόφιας και Χαμαρμπί, στις 21 Φεβρουαρίου 2023, ο Σάντμπεργκ επέστρεψε στην πρώην ομάδα του Χάκεν, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.