Ο Μαρίνος Σατσιάς είναι ο εκλεκτός της Λαμίας για αντί - Βόκολος

Ο Μαρίνος Σατσιάς είναι ο εκλεκτός της Λαμίας για αντί - Βόκολος

Sportal newsroom 20:14 - 09.06.2024

Τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί την επόμενη σεζόν βρήκε η Λαμία, η οποία κατέληξε στον Μαρίνο Σατσιά για τον πάγκο της. Την ίδια ώρα εξετάζεται ο Κόστιτς για τα γκολποστ.

Η Λαμία ήταν μία από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στην περασμένη Stoiximan Super League, λαμβάνοντας μέρος στα playoffs του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας να επαναλάβει φέτος τον «άθλο» της, με δεδομένο πως αυτή τη σεζόν προσφέρονται πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμβάλλει ο Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Βόκολου. Ο τελευταίος οδήγησε την ομάδα στο μίνι πρωτάθλημα καθώς και στην παραμονή στην κατηγορία τη σεζόν 2022-23, ωστόσο οι δύο πλευρές εν τέλει δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ο Σατσιάς έχει περάσει ως βοηθός και υπηρεσιακός τεχνικός από τον ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο των Ομόνοια Αραδίππου, Σπάρτη, Αναγέννηση Δερύνειας, Εθνική Κύπρου Κ16, Ερμής Αραδίππου, Δόξα Κατωκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Καρμιώτισσα και Εθνικό Άχνας.

Ένα από τα «μέτωπα» που καλείται να κλείσει επίσης η Λαμία, είναι και αυτό του τερματοφύλακα. Ο Αλεξέι Κοσέλεφ αποχώρησε από τον σύλλογο της Φθιώτιδας, συνεχίζοντας την καριέρα του στον Ατρόμητο. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτό το Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος και φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με το κλαμπ. Ο 29χρονος Σέρβος κίπερ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον Βόλο, έγραψε 11 συμμετοχές και ο Σατσιάς φαίνεται πως είναι θετικός στην απόκτησή του.