Παίρνει Βόσνιο μέσο η Λαμία

Παίρνει Βόσνιο μέσο η Λαμία

Sportal newsroom 19:55 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 17.06.2024

Η Λαμία είναι κοντά στην απόκτηση του Βόσνιου μέσου Νεντίμ Μέκιτς.

Μία ακόμα μεταγραφή έχει στα σκαριά η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας όλα δείχνουν ότι έχει κλείσει τον Βόσνιο μέσο Νεντίμ Μέκιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ζελέζνιτσαρ.

Ο Μέκιτς γεννήθηκε στις 15/4/95 στα Σεράγεβο, έχει ύψος 1,71 και είναι δεξιοπόδαρος. Αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι. Την περασμένη σεζόν είχε με τη Ζελέζνιτσαρ 33 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και προκριματικά του Conference League.

Ο Βόσνιος μέσος δεν έχει βγει εκτός συνόρων και πρώτη φορά θα το πράξει για τη Λαμία. Στη Ζελέζνιτσαρ έχει συνολικά 98 αγώνες, 13 γκολ και 4 ασίστ. Έχει παίξει ακόμα στη Ράντνικ με την οποία κατέγραψε 93 παιχνίδια, 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Στη Γκαμπέλα είχε 28 ματς και 4 γκολ, στην Τράβνικ 15 αγώνες κια μία ασίστ και στη Ζβιγέζντα 11 παιχνίδια και 2 γκολ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Εκτός από τον Μέκιτς και φυσικά τον Αντράντε που ήδη έχει ανακοινωθεί, οι κυανόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον πρώην τερματοφύλακα του Βόλου Ιβάν Κόστιτς.

Σύντομα αναμένεται κι αυτός στη Λαμία για να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Σατσιά, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2022-23 στην Ένωση Παραλιμνίου.