«Κουλούρια» για Λαμία και Asteras Aktor σε παιχνίδι... ενός ημιχρόνου
i

© Intime

«Κουλούρια» για Λαμία και Asteras Aktor σε παιχνίδι... ενός ημιχρόνου

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:27 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 19.10.2024

Λαμία και Asteras Aktor ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε μία αναμέτρηση, που αμφότερες οι ομάδες έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν σαν να μην εμφανίστηκαν στο δεύτερο.

Κόλλησαν στο «μηδέν» Λαμία και Asteras Aktor! Σε μία αναμέτρηση, που το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως ενδιαφέρον και το δεύτερο ημίχρονο κάκιστο από απόψης θεάματος, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν τον έλεγχο της μπάλας και την κυκλοφορούσαν ωραία με σκοπό να γίνουν επικίνδυνοι. Στο 9ο λεπτό είχαν και την πρώτη τους καλή στιγμή, με τον Φουρτάδο να βρίσκει τον Γκουίντο, που έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Δεν άργησαν να βγάλουν αντίδραση οι Αρκάδες, οι οποίοι στο 14' έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μακέντα σημάδεψε το δοκάρι με μία κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Γενικότερα, τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν μέσα στη δράση. Μετά έπεσε ο ρυθμός για ένα διάστημα και στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου 45λεπτου οι δύο ομάδες ανέβασαν ξανά στροφές.

Η Λαμία έκανε την αρχή, απειλώντας αρχικά στο 34' με μία κεφαλιά του Βλαχομήτρου, ενώ ο Έλληνας επιθετικός χτύπησε ξανά στο 37', πάλι με κεφαλιά, την οποία αυτή τη φορά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιντώτας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Asteras Aktor απάντησε με ένα πολύ δυνατό διαγώνιο σουτ του Χουχούμη, που απέκρουσε ο Κόστιτς, στην τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου και αυτό γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ κακός. Αμφότερες οι ομάδες έμοιαζαν σαν να είναι εντάξει με το «Χ». Κανένα ρίσκο από καμία πλευρά και γενικότερα ένα πολύ κακό θέαμα, σε αντίθεση με ότι είδαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Μοναδική καλή στιγμή στην επανάληψη ήταν από την πλευρά του Asteras Aktor στο 73', όταν μετά από μία αναμπουμπούλα στην περιοχή ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε ένα σουτ από πολύ κοντινή απόσταση, αλλά ο Κόστιτς μπλόκαρε. Στη συνέχεια δεν είχαμε κάποια αξιοσημείωτη στιγμή, με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τελικό σφύριγμα του κ. Κατοίκου.