Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!

Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:59 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 30.09.2024

Σε μία αναμέτρηση που δεν της έλειψε τίποτα (τρία γκολ, από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα και... ανακοινώσεις), ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Λαμίας με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», παίρνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έπεσε με ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», στο οποίο ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε τη νίκη επί της Λαμίας με 2-1. Από μία κόκκινη κάρτα για τις δύο ομάδες και πολύ... μουρμούρα για τη διαιτησία του κ. Τσέτσιλα.

Αυτό πάντως ήταν το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Φεράντο, που κατάφερε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ για τους γηπεδούχους αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση με 5 βαθμούς.

Στην κορυφή η ΑΕΚ, σε απόσταση αναπνοής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και... 8ος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:33 - 29.09.2024

Στην κορυφή η ΑΕΚ, σε απόσταση αναπνοής Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και... 8ος ο Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό της χάρισε την κορυφή της Stoiximan Super League. Ακριβώς από κάτω ισοβαθμούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ το «τριφύλλι» συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πεντάδας. Αναλυτικά η βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε πολύ πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε το πάνω χέρι σε αυτά τα λεπτά, χωρίς όμως να γίνεται επικίνδυνη. Απλά είχε την μπάλα στα πόδια της και δεν επέτρεπε καθόλου στους Σερραίους να έχουν την κατοχή. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 13ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπετανκόρ, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 23ο λεπτό, διότι ο Βλαχομήτρος μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χαντάκια είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες. Αρχικά ο κ. Τσέτσιλας έδειξε κίτρνη κάρτα, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR και on field review του Έλληνα ρέφερι, η απόφαση άλλαξε. Η ομάδα του Φεράντο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, ανέβασε στροφές και προηγήθηκε στο 36'. Ο Δεληγιαννίδης με μία «οβίδα» από πολύ μακρινή απόσταση άφησε άγαλμα τον Κόστιτς και έκανε το 0-1.

Το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος κύλησε δίχως να συμβεί απολύτως τίποτα, με τον ρυθμό να έχει πέσει αρκετά και τους Σερραίους ουσιαστικά να δειαχειρίζονται το προβάδισμα τους. Μετά από αυτό το δεκάλεπτο όμως έγινε ο κακός χαμός. Το 57' έμεινε με δέκα παίκτες κι ο Πανσερραϊκός, αφού ο Περούτσι για ένα φάουλ που έκανε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ωστόσο, μετά από έξι λεπτά έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Φαρές βρήκε τον Μπεντανκόρ κι εκείνος με ένα πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2.

Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει για τη Λαμία, στο 67ο λεπτό απέκτησε ξανά τις ελπίδες της και αυτό γιατί μείωσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Ρινγκ, εκείνος έκανε ένα σουτ στην κίνηση και η μπάλα αφότου βρήκε στον Ντάβιντσον κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν αγχώθηκαν όμως, διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και κατάφεραν να κρατήσουν τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή τους, με αποτέλεσμα να φύγουν με το «διπλό».

Οι ενδεκάδες

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιας): Κόστιτς, Αντράντε, Κορνέζος, Γιαννούτσος (65'Μπικόφ), Ραντόνια (84'Σιμόνι), Μέκιτς (65'Γκουίντο), Νούνιες (84'Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο, Ενρίκες (65'Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας, Μπέργκστρομ (60'Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Χατζηστραβός (60'Ζελέν), Περούτσι, Φαρές, Τομάς (75'Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.