Τελείωσε από τη Λαμία ο Βόκολος!

Λεωνίδας Βόκολος

i

© Intime

Τελείωσε από τη Λαμία ο Βόκολος!

Sportal newsroom 22:02 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.05.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας, η οποία πλέον ψάχνει προπονητή.

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας ο Λεωνίδας Βόκολος! Η ομάδα της Φθιώτιδας έλυσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μάλιστα χαιρέτισε όλους τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την πλευρά της η Λαμία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή πλέον, προκειμένου να αρχίσει να αρχίσει τον σχεδιασμό της εν όψει της επόμενης χρονιάς, που στόχος είναι να είναι το ίδιο -η και περισσότερο- πετυχημένη με τη φετινή.

Ο Βόκολος κάθισε στον πάγκο της Λαμίας για πρώτη φορά στις 14 Φεβρουαρίου του 2023, όταν η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν φαβορί για τον υποβιβασμό στη Super League 2. Τελικά, έφτασε σε σημείο να παίξει τελικό με τον Ιωνικό στη Νίκαια για την παραμονή της και μετά το 2-2 εκείνου του αγώνα έμεινε στην κατηγορία.

Η αμέσως επόμενη σεζόν, δηλαδή αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε, ήταν η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, αφού τερμάτισε στην έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και συμμετείχε για πρώτη φορά στα playoffs, όπου πήρε μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (1-1).

Συνολικά ο Βόκολος μέτρησε 50 επίσημες αναμετρήσεις στον πάγκο της Λαμίας, έχοντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 23 ήττες. Το μόνο που απομένει πάντως είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.