Η Λαμία έλυσε το συμβόλαιο του Αντέτζο

Η Λαμία έλυσε το συμβόλαιο του Αντέτζο

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 21:34 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Ο Ντανιέλ Αντέτζο μετά από 6 χρόνια αποχωρεί από την ομάδα της Λαμίας.

Ο Ντάνιελ Αντέτζο μετά από 5,5 χρόνια με την ομάδα της Λαμίας αποχωρεί από την ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης (11/1), έγινε γνωστό πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Νιγηριανός στόπερ δεν υπολογιζόταν από τον Λεωνίδα Βόκολο γι' αυτό και δεν είχε αγωνιστεί καμία φορά στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο Αντέτζο ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ομάδα της Λαμίας το 2018 και έκτοτε μέτρησε 150 εμφανίσεις, σημειώνοντας μάλιστα 7 γκολ.

Ο Αντέτζο εκτός από το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει επίσης αγωνιστεί σε Α',Β' και Γ' κατηγορία Ιταλίας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρετζίνα Πριμαβέρα πριν πάει σε Ρέτζιο Καλάμπρια και Βιτσένζα. Πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά γήπεδα το 2014 με την Καλλονή πριν επιστρέψει ξανά στην Ιταλία.

Με τη Λαμία αγωνίστηκε 150 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δεν αποβλήθηκε ποτέ, πράγμα αξιοθαύμαστο αν αναλογιστεί κανείς τη θέση που παίζει.

Η χρηματιστηριακή του αξία είχε φτάσει στο 1 εκατομμύριο ευρώ το 2011 που αγωνιζόταν στην Ρετζίνα. Με την χώρα του, τη Νιγηρία, έχει μόνο 4 συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Under-20 που έγινε στην Αίγυπτο το 2009, στο οποίο είχε πετύχει και ένα γκολ κόντρα στην ομάδα νέων της Αϊτής.