Προσφυγή Αντέτζο στη Λαμία! - Στα Δικαστήρια θα «λύσουν» τις διαφορές τους οι δύο πλευρές

Αντέτζο - Λαμία

i

©intime

Προσφυγή Αντέτζο στη Λαμία! - Στα Δικαστήρια θα «λύσουν» τις διαφορές τους οι δύο πλευρές

Κωνσταντίνος Ζήκος • 10:55 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Ο 34χρονος Νιγηριανός στόπερ της Λαμίας, Ντάνιελ Αντέτζο, κατέθεσε προσφυγή κατά της Λαμίας, με στόχο να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, αφού δεν υπολογίζεται.

Ο 34χρονος Νιγηριανός στόπερ, Ντάνιελ Αντέτζο, που βρισκόταν εκτός πλάνων εδώ και καιρό από τον Λεωνίδα Βόκολο, κατέθεσε προσφυγή κατά της Λαμίας για να λύσει το συμβόλαιο του.

Ο Αντέτζο φαίνεται να έχει φύγει ήδη από την πόλη της Λαμίας, κίνηση που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της διοίκησης της ομάδας της Φθιωτίας. Ο Νιγηριανός είχε μείνει ουσιαστικά εκτός πλάνων από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν να αποχωρήσει, αυτό δεν κατέστη εφικτό. 

Η σχέση των δύο πλευρών έφτασε... στα άκρα. Mετά από σχεδόν πέντε χρόνια στη Λαμία, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Αντέτζο δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Κάτι που έκανε συνολικά 150 φορές σε αυτό το διάστημα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 7 τέρματα συνολικά.

Η Λαμία έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα στην Super League, αφού μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών, βρίσκεται στην 7η θέση. Έχει σημειώσει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες σε αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, αναμένεται να «ανοίξει την αυλαία» της 8ης αγωνιστικής, αφού την Παρασκευή (20/10, 20:30), υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που θα προηγηθεί από το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ίδια, καθώς αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Αστέρα, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.