Τελειώνει ο Σατσιάς από τη Λαμία κι επιστρέφει ο Βόκολος!

Ο Λεωνίδας Βόκολος

i

© Intime

Τελειώνει ο Σατσιάς από τη Λαμία κι επιστρέφει ο Βόκολος!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:55 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:01 - 01.10.2024

Δεδομένη μοιάζει να είναι η αποχώρηση του Μαρίνου Σατσιά από τον πάγκο της Λαμίας, με τον Λεωνίδα Βόκολο να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ραγδαίες εξελίξεις στη Λαμία!

Η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την ήττα από τους Σερραίους μέσα στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας (1/10) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ενώ μες την εβομάδα αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από την Κηφισιά. Πριν από αυτά τα δύο αποτελέσματα, είχε προηγηθεί και η βαριά ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (4-2).

Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 30.09.2024

Έκανε... σεφτέ ο Πανσερραϊκός με «διπλό» στη Λαμία σε ματσάρα που τα είχε όλα!

Σε μία αναμέτρηση που δεν της έλειψε τίποτα (τρία γκολ, από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα και... ανακοινώσεις), ο Πανσερραϊκός επικράτησε της Λαμίας με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», παίρνοντας την πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα.

Γενικότερα, η εικόνα της Λαμίας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και τα αποτελέσματα ήταν πολύ κακά, με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, που αφορούν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ήταν το τελευταίο του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν και είναι απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί κι επίσημα η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί, τον ξέρουμε πολύ καλά και ακόμα καλύτερα τον ξέρει η Λαμία, αφού πριν λίγους μήνες ήταν και πάλι προπονητής της. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ομάδα, που πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν, οδηγώντας τη για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs της Stoiximan Super League.

«Χείμαρρος» ο πρόεδρος της Λαμίας: «Αυτά τα μασκαριλίκια που είδαμε με τον κ. Τσετσίλα δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου:

«Δεν θα τοποθετηθώ μόνο για το αποψινό αλλά και για το προηγούμενο. Αποφεύγω τις συνεντεύξεις και ειδικά για το ποδόσφαιρο αλλά πλέον με αυτά που βλέπουμε δεν γίνεται να το κάνω. Και ας μας έχει πει ο κ. Λανουά να μην κάνουμε αναρτήσεις να μην βγαίνουμε να σχολιάζουμε. Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λανουά εμένα με ενδιαφέρει το καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε μια διαιτησία σήμερα που αλλοίωσε πάλι το αποτέλεσμα. Όπως το έκανε και πριν 4 μέρες ο ίδιος διαιτητής στο παιχνίδι κυπέλλου με την Κηφισιά. Εκεί έδωσε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα, ανύπαρκτο πέναλτι δεν λέω ότι με την Κηφισιά ήταν καλή αλλά διαμόρφωσε αποτέλεσμα ο κ. Τσετσίλας. Σήμερα πάλι διαμορφώνει αποτέλεσμα. Δίνει μια φάση στο 8ο λεπτό σφυρίζει και κόβει την φάση ενώ βλέπει ότι πάει για γκολ.

Αν αφήσει το γκολ που είναι κανονικό μπορεί να ήταν άλλο παιχνίδι και έρχεται εμένα να μου ισοψηφίσει με την κόκκινη κάρτα στον Πανσερραικό. Τώρα την κόκκινη που πήραμε δεν θα την σχολιάσω. Αυτό θα την κρίνουν άλλοι. Είναι μια φάση για άλλους υπάρχει, για άλλους δεν υπάρχει. Αλλά η φάση στο 8ο λεπτό είναι γκολ για τη Λαμία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βάζουμε τα χρήματα μας.

Ούτε στοιχηματάκηδες είμαστε, ούτε προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημά μας από το ποδόσφαιρο. Να κοιτάξει η πολιτεία σοβαρά, ποιοι βάζουν χρήματα στο ποδόσφαιρο, από που τα βάζουν και ποιοι διοικούν το ποδόσφαιρο. Αν συνεχίσουν έτσι, εγώ και πολλοί άλλοι νομίζω δεν έχουμε καμιά δουλειά σε αυτό το ποδόσφαιρο. Δηλαδή να το ορίζουν κάποιοι άλλοι και εμείς να πετάμε τα χρήματα μας. Αυτά τα μασκαριλίκια που είδαμε απόψε με τον κ. Τσετσίλα και ο κ. Λανούα να λέει μια χαρά είναι, δεν αρμόζουN στο ποδόσφαιρο. Με αυτά που βλέπουμε στον πάτο θα πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε λίγα χρόνια δεν θα ασχολείται κανένας υγιής παράγοντας, οι στοιχηματάκηδες θα ασχολούνται».