Tέλος ο Τζανετόπουλος από τη Λαμία - Το «αντίο» του παίκτη στην ομάδα

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος

i

© Intime

Tέλος ο Τζανετόπουλος από τη Λαμία - Το «αντίο» του παίκτη στην ομάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:56 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 17.07.2024

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο μετά από 5,5 χρόνια. O ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα του, μέσα από ένα υπέροχο μήνυμα στα social media.

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο μετά από 5,5 χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός με ανάρτησή του στα social media έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

«Μετά από 5,5 χρόνια ήρθε η ώρα να πω αντίο στον ΠΑΣ Λαμία! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο της πόλης, που ήταν δίπλα στην ομάδα στα εύκολα και στα δύσκολα. Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τη διοίκηση της ομάδας καθώς και όλους τους προπονητές, το προσωπικό και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια!

Μαζί ζήσαμε έντονες στιγμές , άλλες με άγχος και πίεση και άλλες με χαρά και συγκίνηση , με αποκορύφωμα την φετινή ιστορική χρονιά με την είσοδο της ομάδας μας στα playoff και την κατάκτηση της 6ης θέσης! Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Λαμίας η οποία θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής.

Η Λαμία αναχώρησε για Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα σεζόν

Aναχώρησε το πρωί της Δευτέρας 15/7 η ομάδα της Λαμίας για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παρόντες στην αποστολή της ομάδας της Λαμίας είναι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους εξής:

Raton, Σουρδής, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ντεντάκης, Σιμόνι, Δοϊρανλής, Βιτλής, Σαραμαντάς, Βλαχομήτρος, Τερεζίου, Mekic, Andrade, Furtado, Nunez, Lake, Αθανασακόπουλος

Ενώ από την Κ19:

Καψαλιάρης, Μπράνης, Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Καψάλης, Ζαλοκώστας, Τσιάκας.