Θερμή υποδοχή τα ξημερώματα για τους παίκτες της Λαμίας μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο (vid)

Θερμή υποδοχή τα ξημερώματα για τους παίκτες της Λαμίας μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:04 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 14.08.2024

Οι φίλοι της Λαμίας αποθέωσαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-2) στη Λεωφόρο.

Η Λαμία παίζοντας με δέκα παίκτες από το 39' μετά την απευθείας αποβολή του Μαρτίνεθ έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Οι Φθιώτες πήραν προβάδισμα με τον Καρλίτος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, το τριφύλλι «γύρισε» το σκορ με τα γκολ των Μπερνάρ (45’+3’) και Γερεμέγεφ, όμως η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε ένα γκολ του Τσιλούλη στο 68’.

Μάλιστα λίγο πριν τις 3.00 τα ξημερώματα περίπου 50 φίλοι της Λαμίας υποδέχτηκαν την αποστολή έξω από το ξενοδοχείο, όπου και έγιναν ένα με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. 

Το «Λαμιάρα ζούμε Ευρώπη να σε δούμε…» ήταν ένα από τα συνθήματα τα οποία ακούστηκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να αποθεώσουν και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Κάρλίτος, λέγοντας: «Καρλίτος ψυχαρα για πάντα Λαμιάρα». 

Δείτε το σχετικό βίντεο: