Ο Φουρτάδο «υπέγραψε» την πρώτη φιλική νίκη της Λαμίας

Ο Φουρτάδο «υπέγραψε» την πρώτη φιλική νίκη της Λαμίας

Sportal newsroom 21:26 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 05.08.2024

Την πρώτη της φιλική νίκη πανηγύρισε η Λαμία, επικρατώντας του Βόλου με 1-0 χάρη σε γκολ του Φουρτάδο.

Επιστροφή στην Ελλάδα και στις νίκες για τη Λαμία, που επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, πανηγυρίζοντας την πρώτη της φιλική νίκη για φέτος στο πρώτο παιχνίδι του φιλανθρωπικού τουρνουά που γίνεται στον Βόλο και συμμετέχουν και ο Πανσερραϊκός με τη Νίκη Βόλου.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως το πρώτο μέρος ήταν... φτωχό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν καλύτερη και δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 62ο λεπτό ο Φουρτάδο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1. Η ομάδα της Μαγνησίας έβγαλε αντίδραση και έπειτα από πέντε λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Κορέα να σταματάει στο δοκάρι,

Ο Βόλος πίεσε αρκετά, όμως η Λαμία άντεξε και το 0-1 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την πρώτη τους φιλική νίκη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!