Γιαμάλ: «Η Μπαρτσελόνα είπε όχι σε πρόταση 250 εκατ. ευρώ»
i

©intime

Γιαμάλ: «Η Μπαρτσελόνα είπε όχι σε πρόταση 250 εκατ. ευρώ»

Δημήτρης Χούπης 17:32 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:45 - 11.07.2024

Σύμφωνα με το EFE η Μπαρτσελόνα πριν το Euro 2024 απέρριψε προσφορά 240 εκατ. ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ.

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το νέο μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και το απέδειξε και στο ματς με την Γαλλία.

Ο 17χρονος Ισπανός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έκανε το 1-1 με τρομερό σουτ κόντρα στους «μπλε» στον ημιτελικό του Euro 2024, όλος ο κόσμος μιλάει για το ταλέντο του και το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων έφερε στην επιφάνεια μία σημαντική είδηση. Η Μπαρτσελόνα, λοιπόν, φέρεται πριν τη διοργάνωση ν’ απέρριψε πρόταση ύψους 250 εκατ. ευρώ, ποσό που λογικά μπορούσε να δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 10.07.2024

⚽️Η μανία των Άγγλων για τα… κεμπάπ και το viral πέναλτι του Κέιν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τετάρτης ανάμεσα σε Ολλανδία και Αγγλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από το Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «EFE»: «Πριν από το Euro 2024, η Μπαρτσελόνα απέρριψε προσφορά 250 εκατομμυρίων ευρώ για τον εξτρέμ Λαμίν Γιαμάλ, τονίζοντας ότι δεν τον παραχωρεί και τον θεωρεί ως τον ακρογωνιαίο λίθο του αθλητικού της εγχειρήματος, όπως έμαθε η EFE από πηγές της Καταλανικής ομάδας.

Η προσφορά αυτή, προερχόμενη πιθανώς από τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είχε καν εξεταστεί από την τεχνική γραμματεία με επικεφαλής τον Ντέκο, ο οποίος την περασμένη σεζόν, εκτός από τον Λαμίν Γιαμάλ, ανέλαβε την ανανέωση άλλων δύο κοσμημάτων της Ακαδημίας της Μπάρτσα: τον σέντερ μπακ Πάου Κουμπαρσί και τον εξτρέμ Έκτορ Φορτ.

Ο Γιαμάλ, που σε λίγες μέρες θα γίνει 17 ετών και έχει γίνει ο σταρ του Euro 2024 με την ισπανική ομάδα, ανανέωσε μέχρι το 2026 -με δυνατότητα επέκτασης έως το 2028 όταν ενηλικιωθεί- και έχει ρήτρα αποχώρησης 1 δις ευρώ.

Ο Κουμπαρσί, που θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ισπανία σε ηλικία 17 ετών, ανανέωσε μέχρι το 2027 με ρήτρα 500 εκατομμυρίων. Και ο Φορτ, ο οποίος θα κλείσει τα 18 τον επόμενο μήνα, το έκανε μέχρι το 2026, αν και ο σύλλογος δεν αποκάλυψε τότε πόσο καιρό έχει τώρα τη ρήτρα της ελευθερίας του.

«Η γέννηση δύο θρύλων»: Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες του Μέσι με τον Γιαμάλ
EURO 2024

14:40 - 10.07.2024

«Η γέννηση δύο θρύλων»: Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες του Μέσι με τον Γιαμάλ

Εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει στην αγκαλιά του τον μόλις έξι μηνών Λαμίν Γιαμάλ. Ποια είναι η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες όμως;

Πέρυσι, η Μπάρτσα ανανέωσε και τον 21χρονο μέσο Φερμίν Λόπες, μια από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν, μέχρι το 2028, με ρήτρα αποχώρησης 400 εκατ.

Και από τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, ο μόνος που δεν κατάφερε να διατηρήσει είναι ο επιθετικός Μαρκ Γκουϊου, ο οποίος τελικά προτίμησε να πληρώσει τη ρήτρα του (6 εκατ. ευρώ) και να υπογράψει στην Τσέλσι».