Λαμίν Σιλά: Υπέγραψε την Πέμπτη 4ετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και την Κυριακή έκρινε το ντέρμπι «αιωνίων» Κ19

Λαμίν Σιλά

i

© Intime

Λαμίν Σιλά: Υπέγραψε την Πέμπτη 4ετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και την Κυριακή έκρινε το ντέρμπι «αιωνίων» Κ19

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:57 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 06.10.2024

Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Λαμίν Σιλά «λύτρωσε» τους Πειραιώτες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «συστήθηκε» με τον πιο ονειρικό τρόπο.

Το ντέρμπι «αιωνίων» για την Κ19 της Super League βάφτηκε «ερυθρόλευκο» και είχε έναν ξεχωριστό πρωταγωνιστή!

Έπειτα από μία πολύ δυνατή και αμφίρροπη «μάχη», ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Κορωπί απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-2) κι έκανε το 5/5 στο πρωτάθλημα, απολαμβάνοντας την κορυφή.

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:07 - 06.10.2024

Μεντιλίμπαρ vs Αλόνσο: Το ντέρμπι της... Σεβίλλης διεξάγεται στο ΟΑΚΑ

«Mendilibar out - Alonso in». Αυτή η φράση περιέγραφε την κατάσταση στη Σεβίλλη τον Οκτώβριο του 2023, όταν ο πρώτος αποχώρησε από το κλαμπ δίνοντας τη θέση του στον δεύτερο. Αμφότεροι βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα και θα... λύσουν τις διαφορές τους στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Μπορεί το «τριφύλλι» να προηγήθηκε, όμως ο Μπακούλας στην επανάληψη έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά και ο Λαμίν Σιλά με... buzzer beater χάρισε το τρίποντο στους «ερυθρόλευκους».

Ο 19χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού με καταγωγή από την Γκάμπια έβαλε τη σφραγίδα του και πραγματοποίησε ένα ονειρικό ντεμπούτο. Ο ίδιος υπέγραψε την περασμένη Πέμπτη 4ετές συμβόλαιο και λίγα 24ωρα μετά μας συστήθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Μέσα από τα social media, ο έγκριτος... μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γνωστοποίησε πως οι Πειραιώτες βγήκαν νικητές στη «μάχη» που έγινε για την απόκτησή του, καθώς ο νεαρός βρέθηκε στο στόχαστρο και ομάδων από την Αγγλία.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία τα διαπιστώσαμε με το... καλημέρα.