Είπε το «ναι» ο Λάμπαρντ και πιάνει άμεσα δουλειά στην Τσέλσι (vid)

Φρανκ Λάμπαρντ

i

Φρανκ Λάμπαρντ/PrtScr

Είπε το «ναι» ο Λάμπαρντ και πιάνει άμεσα δουλειά στην Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας 12:30 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 14.08.2024

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποδέχθηκε την πρόταση της Τσέλσι και αναλαμβάνει άμεσα χρέη προπονητή στους «μπλε» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της Τσέλσι, μετά την απόλυση του Γράχαμ Πότερ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η διοίκηση των «μπλε» ήρθε σε συμφωνία με τον Φρανκ Λάμπαρντ, προκειμένου ο άλλοτε θρύλος των Λονδρέζων να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν την Τετάρτη (05/04) και την Πέμπτη (06/04) ο Φρανκ Λάμπαρντ αποδέχθηκε την πρόταση της Τσέλσι. Ετσι ο 44χρονος πρώην προπονητής της Έβερτον, θα αναλάβει τους «μπλε» και μάλιστα άμεσα, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ESPN από σήμερα (06/04) κιόλας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, ώστε να προετοιμάσει τους παίκτες του για τον αγώνα του Σαββάτου (05/04, 17:00) με την Γουλβς.

Ο Λάμπαρντ καλείται να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση στους Λονδρέζους, σε μία απαιτητική θέση και σε μία χρόνια που τα είχε όλα για την Τσέλσι. Με την έλευση των νέων ιδιοκτητών, οι «μπλε» επέλεξαν τον Γκράχαμ Πότερ στο τιμόνι, τον οποίο και κράτησε μόνο λίγους μήνες καθώς η παρουσία του δεν συνοδεύτηκε από θετικά αποτελέσματα. Η κατάσταση στην Premier League είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και στο Champions League η ομάδα του Λονδίνου καλείται να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπαρντ ήταν προπονητής της Τσέλσι από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 και είχε απολογισμό 44 νίκες, 15 ισοπαλίες και 25 ήττες σε 84 αναμετρήσεις με τους «μπλε».