Λάμπαρντ: «Θέλω να επηρεάσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ

i

©print screen

Λάμπαρντ: «Θέλω να επηρεάσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Sportal newsroom 18:50 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 14.08.2024

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως πρώτος προπονητής της Τσέλσι ανέφερε ότι είναι έτοιμος να κάνει την καλύτερη δουλειά στο διάστημα που θα κάτσει στην ομάδα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στη Τσέλσι ως πρώτος προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Άγγλος τεχνικός αντικατέστησε τον Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος μετά και την ήττα από την Άστον Βίλα έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λονδίνου. Την ίδια ώρα οι «μπλε» είναι σε αναζήτηση για μόνιμο προπονητή.

Ο πρώην προπονητής της Έβερτον βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να ξεκινήσει προπονήσεις. Στις πρώτες του δηλώσεις ο παλαίμαχος μέσος ανέφερε ότι είναι έτοιμος να κάνει το καλύτερο δυνατό για την περίοδο που θα κάτσει στον πάγκο, ενώ η απόφαση να επιστρέψει στο Stamford Bridge ήταν αρκετά εύκολη γι' αυτόν. 

Ο Μίτροβιτς εισήλθε στο top 10 των μεγαλύτερων ποινών που έχουν επιβληθεί σε παίκτη στην Αγγλία
PREMIER LEAGUE

13:20 - 05.04.2023

Ο Μίτροβιτς εισήλθε στο top 10 των μεγαλύτερων ποινών που έχουν επιβληθεί σε παίκτη στην Αγγλία

Η ποινή των 8 αγωνιστικών που επεβλήθη στον Σέρβο επιθετικό μας έκανε να ξεσκονίσουμε τα αρχεία των μεγαλύτερων τιμωριών που έχουν δεχθεί ποδοσφαιριστές στο «νησί»

«Ήταν μια αρκετά εύκολη απόφαση για εμένα. Αυτή είναι η ομάδα μου και έχω πολλά συναισθήματα γι' αυτόν τον σύλλογο. Το να επιστρέψω σε μια περίοδο, όπου μου ζήτησαν να έρθω και να πάρω τον ρόλο αυτό, αλλά και να έρθω και να βοηθήσω τον σκοπό αυτής της περιόδου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Είμαι αρκετά χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία και είμαι πολύ αισιόδοξος. Ξέρω το ρόστερ, το προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, τους οπαδούς και τι θέλουν από εμένα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ αυτή την περίοδο που έρχεται, για να τους δώσω αυτό που θέλουν με τη σκληρή δουλειά μου. 

Ο ρόλος και η εξήγηση του ρόλου μου μιλάει από μόνη της. Θέλω να επηρεάσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μετά θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Φρανκ Λάμπαρντ. 

Ο Άγγλος είχε αποτελέσει προπονητής της Τσέλσι ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.