Λάμπει από περηφάνεια η σύζυγος του Μέσι: «Ο καλύτερος όλων των εποχών»

O Λιονέλ Μέσι με την σύζυγό του

i

©imago

Λάμπει από περηφάνεια η σύζυγος του Μέσι: «Ο καλύτερος όλων των εποχών»

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:29 - 16.10.2024

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα χατ-τρικ απέναντι στην Βολιβία, υπενθυμίζοντας σε όλους πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, με την σύζυγό του να λάμπει από περηφάνεια.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, υποδέχτηκε την Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δυστυχώς για τους αντιπάλους της «Αλμπισελέστε», βρήκαν απέναντί τους έναν ασταμάτητο Λιονέλ Μέσι. Όχι μόνο μοίρασε δύο ασίστ, έστειλε τρεις φορές την μπάλα στο τέρμα. Σαφώς δεν ήταν ο μόνος που σκόραρε, καθώς η ομάδα του, αποτελείωσε την Βολιβία με 6-0.

Στα 37 του χρόνια κάνει απίστευτα πράγματα, δεν παίζει σαν να είναι όντως 37. Ο Λιονέλ Μέσι έχει πλέον περάσει τον Αλί Ντάι, ως ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου, με 112 γκολ, αλλά βρίσκεται ακόμα πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 20 γκολ.

Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»
REST OF THE WORLD

09:07 - 16.10.2024

Σκαλόνι μετά το σόου του Μέσι: «Δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, το να παίζει όσο μπορεί, είναι το μόνο που του ζητάω»

Ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, που έλαμψε με τρία γκολ και δύο ασίστ κόντρα στη Βολιβία.

Αυτό δεν έχει καμία σημασία για την σύζυγό του Αντονέλα Ροκούζο, η οποία όπως όλος ο κόσμος, έμεινε έκπληκτη με τα κατορθώματα του Μέσι και έσπευσε να του αφιερώσει ένα στόρι στο Instagram, το οποίο έγραφε: «Ο καλύτερος όλων των εποχών». Πριν από αυτό, είχε ανεβάσει άλλο ένα βίντεο, όπου έδειχνε τα παιδιά τους να παρακολουθούν στην τηλεόραση και να πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ του μπαμπά τους.

Μετά τον αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε στους δημοσιογράφους συγκινημένος, πως αυτό, μπορεί να ήταν από τα τελευταία του παιχνίδια με την Αργεντινή.

«Δεν έθεσα καμία ημερομηνία ή προθεσμία για το μέλλον μου. Απλώς το απολαμβάνω όλο αυτό. Είμαι περισσότερο συναισθηματικός από ποτέ και παίρνω όλη την αγάπη από τον κόσμο γιατί ξέρω ότι αυτά μπορεί να είναι τα τελευταία μου παιχνίδια. Βρίσκω τον εαυτό μου να κάνει ανόητα πράγματα γιατί αισθάνομαι τόσο άνετα όσο διατηρώ αυτό το συναίσθημα και μπορώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ομάδα, σκοπεύω να είμαι εδώ απολαμβάνοντας την εθνική ομάδα», ανέφερε ο Μέσι.