Λαμπρόπουλος: «Στόχος η εξάδα, να πάμε τον ΟΦΗ όσο το δυνατό πιο ψηλά»

Βασίλης Λαμπρόπουλος

i

©intime

Λαμπρόπουλος: «Στόχος η εξάδα, να πάμε τον ΟΦΗ όσο το δυνατό πιο ψηλά»

Δημήτρης Χούπης 19:42 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.08.2024

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του ΟΦΗ, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας φέτος είναι να μπει στην εξάδα, αλλά και να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΟΦΗ, έκανε λόγο για την προσαρμογή του στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια που αγωνιζόταν για την Μπόχουμ στη Γερμανία. «Εγώ και η οικογένεια μου είχαμε συνηθίσει τον τρόπο ζωής στην Γερμανία. 

Από τη στιγμή που πήραμε την απόφαση να γυρίσουμε στην Ελλάδα θέλαμε να έρθουμε στον ΟΦΗ, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους ήξερα από πριν και ήταν πολύ πιο εύκολη αυτή η μετάβαση για μένα και την οικογένεια μου», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους με την ομάδα του Ηρακλείου, λέγοντας πως έχει υψηλές προσδοκίες. «Έχω μεγάλο 'εγώ' μέσα μου και θέλω πάντα να πετυχαίνω. Σχεδόν όπου έχω πάει, έχω πετύχει και το ίδιο θέλω να κάνω και με τον ΟΦΗ.

Φέτος να μπούμε στην εξάδα και να πάμε όσο πιο ψηλότερα γίνεται. Έχω αποκτήσει εμπειρίες, έχω παίξει σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως θα προετοιμαστώ εύκολα και ότι θα βοηθήσω τον ΟΦΗ».

Στην Μπόχουμ ο Έλληνας στόπερ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, δύο εξ αυτών ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, Με την Μπόχουμ είχε 51 συμμετοχές σε αυτή την τετραετία χωρίς να έχει βρει δίχτυα.