Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)

Λανουά: «Δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, πολλά λάθη στο Βόλος – ΠΑΟΚ» - Κανένα σχόλιο για τη φάση του Πήλιου – Τζάνι (vid)

Sportal newsroom 18:21 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 24.09.2024

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, έκανε το πρώτο βίντεο όπου εξηγεί τις αμφισβητούμενες φάσεις. Συγκεκριμένα, ο ίδιος στάθηκε στις αναμετρήσεις Athens Kallithea - ΑΕΚ, Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός και Βόλος - ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το ματς ανάμεσα σε Athens Kallithea και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ο Λανουά αναφέρθηκε μόνο στη φάση με το μαρκάρισμα του Περέιρα πάνω στον Πασαλίδη, τονίζοντας ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι, καθώς η επαφή έγινε εκτός περιοχής, αλλά δεν σχολίασε τη φάση του Πήλιου με τον Τζάνι.

Σχετικά με το Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού σε χέρι του Αράο μετά από κεφαλιά του Μπέργκστρομ, ενώ για το πέναλτι που δόθηκε αρχικά από τον διαιτητή και πάρθηκε πίσω μετά από προτροπή του VAR, σε μαρκάρισμα του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη, θεώρησε ότι ήταν σωστή η απόφαση να μη δείξει ο ρέφερι την άσπρη βούλα.

Τέλος, στο Βόλος - ΠΑΟΚ ο Λανουά ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν πέναλτι αυτό που κέρδισε ο Βόλος στην αρχή, ενώ σημείωσε επίσης πως έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Τσάλοφ για το 4-1.